SIAPKAN KERJA YANG TERGENDALA

SIAPKAN KERJA YANG TERGENDALA - Sebenarnya memang plan nak update beberapa entri harini. Tapi sebab ada request untuk Auni siapkan manuskrip, so terpaksa abaikan blog ini untuk beberapa ketika.


Sedih la pulak sebab masalah pageviews tak selesai lagi. Tapi takpelah, manuskrip tu tanggungjawab jugak sebenarnya. Boleh asah balik skill menaip dan menulis. Otak tepu, tak mampu masuk. Nak membaca pun tak berapa rajin sekarang.

Doakan Auni ya? Demi mencari sesuap rezeki ni, gigih jugak laa nak siapkan. Deadline Rabu petang. At least kena lebih 100 pages. Perghhh sewel kepala otak kejap. Nak sukses dalam penulisan bukanlah semudah disangka.

Bismillah......................

1 comment:

Thank you for comment. Do visit me in my next post, ya? :)