MUNGKIN ALLAH NAK "PUJUK"

MUNGKIN ALLAH NAK "PUJUK" - Ramai kot yang tahu Auni down dan ambil keputusan untuk buat blog baru.

Tapi dalam pada tu, Auni tak boleh move on dengan blog ni. Yela, Auni start cari rezeki pun melalui blog ni jugak.

Dari aunidenovella.blogspot.com, terlahir auniafeeqa.com . Hmm.. banyak jasa ni.

Kenapa tukar blog?


Auni dah start giveup bila pageviews makin rendah. Selalunya kalau sehari Auni tak update pun, pageviews tetap maintain. Lepas tu bila tengok dekat Google Analytics, Auni makin down sebab angka dalam tu tersangat-sangatlah rendah.


Tadi sengaja Auni check dashboard walaupun Auni tahu result dalam dashboard ni tak sama dengan Google Analytic. Rasa bersyukur sangat tengok pageviews semalam since dah lama tak singgah 4 angka dekat blog dashboard ni. Kalau tengok bulanan punya masih sedih la sebab tak capai target macam sebelumnya.

Mungkin Allah nak pujuk, supaya lebihkan usaha dan tidak putus asa :)

3 comments:

  1. Pasti bersebab...insyaAllah yang ke hadapan kita tidak tahu bagaimana...teruskan bekarya.

    ReplyDelete
  2. Auni kuat..terus kuat ye sayang...akak baru boleh masuk blog ni...huhu

    ReplyDelete
  3. saya ada support auni dr depan, kiri kanan dan blkg... teruskn menulis sis !

    ReplyDelete

Thank you for comment. Do visit me in my next post, ya? :)