MANUSKRIP DAH SIAP

MANUSKRIP DAH SIAP - Rasa macam dah lama je tak menaip di blog. Haha! Padahal baru berapa hari kan? Rasa macam lama sangat sebab busy settlekan manuskrip. Untuk apa manuskrip tu? Jejejenggggg! Rahsia lah, insyaAllah jika ada rezeki. Itu je Auni boleh share.

MANUSKRIP DAH SIAP

Perjuangan menulis manuskrip ini bukan mudah. Lebih lagi bila mengaitkan emosi. Ada masa Auni macam stress je nak siapkan. Ehh sejak bila seorang Auni tu tidak stress? Asyik nak stress je kan?

Ok, nak fokus blog semula. Hopefully makin bertambah idea. Ameen ameen ya rab :)

2 comments:

  1. Alhamdulillah... finally u can do it...

    ReplyDelete
  2. Wah. Manuskrip apa tu.

    Bab blog ideas tu, inshaaAllah, sama sama kita.

    ReplyDelete

Thank you for comment. Do visit me in my next post, ya? :)