LIRIK LAGU KISAH KU INGINKAN - DATO SITI NURHALIZA & JUDIKA

LIRIK LAGU KISAH KU INGINKAN - DATO SITI NURHALIZA & JUDIKA - Lama dah tak post lirik lagu kan? Lagu ni actually dah published dalam dua bulan lepas. Auni baru berkesempatan untuk mendengar. First time dengar pun dah rasa macam best. Terus gamble search satu-satu, sebab Auni tak ingat lirik.

Lagu ini dinyanyikan oleh Dato Siti Nurhaliza dan Judika. Rasanya untuk OST drama yang akan keluar tak lama lagi.

LIRIK LAGU KISAH KU INGINKAN - DATO SITI NURHALIZA & JUDIKA

JUDUL : KISAH KU INGINKAN
Penyanyi : Dato' Siti Nurhaliza & Judika
Ciptaan : Yasin Sulaiman
Album : SimetriSiti

(Judika)
Telah ku tentukan arah
yang akan ku tempuh di sisa hidupku
karna telah ku temukan
kisah yang ku inginkan dan ku impikan

(DCT)
Sudah ku tambatkan hati
yang selama ini belayar tak pasti
kini telah ku temui
kasih yang aku cari cinta yang pasti

(Judika)
Berakhir sudah pencarian jalan cinta

(Judika & DCT)
berlabuh di ikatan suci kita

(Judika)
berhenti sudah keresahan dalam jiwa
kini

(Judika)
Aku dan kamu tak terbatas oleh waktu
tak terlarang tuk menyatu
karna kau rasmi milikku

(DCT)
Kita akan menjaga
janji suci yang telah terikrar
dan saling setia selamanya

(DCT)
Berakhir sudah pencarian jalan cinta
berlabuh di ikatan suci kita

(Judika)
berhenti sudah keresahan dalam jiwa
kini

(Judika)
Aku dan kamu tak terbatas oleh waktu
tak terlarang tuk menyatu
karna kau rasmi milikku

(DCT)
Kita akan menjaga
janji suci yang telah terikrar
dan saling setia selamanya

(Judika & DCT)
Aku dan kamu tak terbatas oleh waktu
tak terlarang tuk menyatu
karna aku dan dirimu
dalam ikatan janji suci yang telah terikrar
dan saling setia selamanya

Tetap harus bersama
Meski raga menua
Di dalam cinta selamanya

No comments:

Thank you for comment. Do visit me in my next post, ya? :)