KULIT WAJAH LEMBAB DENGAN SIMPLE HYDRATING LIGHT MOISTURISER

KULIT WAJAH LEMBAB DENGAN SIMPLE HYDRATING LIGHT MOISTURISER - Selalunya bila musim panas atau terlalu sejuk, kulit wajah akan mula kusam dan kering kan? Macam kes Auni, Auni tak boleh minum air banyak-banyak sebab tak boleh urinate. Tapi lemas juga bila kulit muka kering. Nak belai muka sendiri pun menyampah.

Auni try produk Simple Hydrating Light Moisturiser. Main beli je sebab harga mengikut budget. Sebenarnya bukan Auni je yang mengalami masalah kulit muka kering, tapi tuan suami jugak. Kering dia dah tahap mengelupas tau.

So Auni try laa sapu dan tempek muka dia dengan Simple Hydrating Light Moisturiser ni. Dan result dia sangat best. Muka Auni dan tuan suami jadi lembab dan lembut. Muka tuan suami pun dah kurang kepingan-kepingan akibat mengelupas tu.

Simple Hydrating Light Moisturiser ini mengandungi Pro-Vitamin B5, Vitamin E, Gliserin dan Borage Seed Oil untuk membantu melembapkan dan melembutkan kulit. Ianya juga tidak mengandungi bahan kimia merbahaya dan juga tidak mengandungi bau atau warna tiruan. Kelembapan di kulit bertahan hingga 12 jam.

Korang bolehlah try ye untuk kulit kering tu. Harga bawah RM20 je dekat Guardian.

8 comments:

  1. Product SIMPLE memang sesuai untuk mereka yang mengalami kulit keribg..satu lagi product CETAPHIL memang bagus..tp biasa la..bila masalah dh settle berhenti guna..tukar plak jenama lain kan..hehehe

    ReplyDelete
  2. Selalu juga tengok orang review produk ni. Kalau jenis kulit combination sesuai tak?

    ReplyDelete
  3. Mudah ja nk dapat produk ni kat drugstore guardian n watson kn

    ReplyDelete
  4. Tak pernah try lg produk SIMPLE ni even kerap nampak di watson or drugstore lain.

    ReplyDelete
  5. Good sharing auni.. Lebih-lebih lagi utk mereka yg mempunyai masalah kulit kering

    ReplyDelete
  6. Duk tengok juga ni, tapi maybe utk kulit minyak jenis boleh bt goreng pisang macam mai tak sesuai kot, hahahaha. Mai skrg jatuh cinta dgn product Good Virtue Co dari Watson. haha.

    ReplyDelete

Thank you for comment. Do visit me in my next post, ya? :)