KOLEKSI PAKAIAN MUSLIMAH EKSKLUSIF DARI BUTIK ONLINE LANAFIRA

KOLEKSI PAKAIAN MUSLIMAH EKSKLUSIF DARI BUTIK ONLINE LANAFIRA - Zaman sekarang ni, ramai dikalangan wanita dan anak muda yang sukakan fesyen. Tapi kebanyakan daripada kita malas nak pergi shopping di mall. Parking lagi, masa lagi. Sekarang kan serba mudah, shopping online je.

Untuk korang yang sukakan fesyen, korang pernah dengar tak pasal Lanafira? Untuk korang yang tak familiar lagi dengan Lanafira, meh Auni share info sikit.


KENALI LANAFIRA.COM

Lanafira.com adalah sebuah syarikat butik pakaian muslimah secara online yang semakin dikenali oleh mereka yang sukakan fesyen yang berkualiti tapi berpatutan. Tumpuan Lanafira lebih kepada pakaian muslimah seperti peplum, kebaya moden, baju kurung, jubah dan tudung.

Lanafira juga memahami keperluan pelanggan mereka. Lanafira turut menyediakan pelbagai pilihan pakaian dan aksesori Muslimah yang pelanggan sukar didapati di tempat lain. Di butik muslimah Lanafira.com , korang bolehlah mencari pakaian yang lebih sopan tapi masih mengikut trend. Lanafira juga amat mementingkan kepuasan pengguna. So kalau pengguna dah selesa pakai, mesti nak repeat shopping kan?

Selain mengikut kesesuaian pemakaian muslimah, Lanafira juga menyediakan pakaian dari material kain yang berkualiti tinggi seperti cotton dan satin. Auni memang tak tahan tengok design, corak dan warna-warna pakaian yang ada di Lanafira. Tidak keterlaluan dan sesuai untuk golongan yang suka berfesyen.


KENAPA PERLU MEMBELI DI BUTIK ONLINE LANAFIRA?

Kebanyakkan muslimah amat mementingkan produk yang mesra wuduk. Inilah sebab utama kenapa korang perlu membeli di Lanafira. Macam Auni kata tadi, Lanafira kan mementingkan kepuasan dan kepentingan pengguna.




Pakaian muslimah Lanafira bukan saja best dipakai, tetapi ianya juga mesra wuduk (zip tersorok). Yang paling best adalah pakaian di Lanafira turut mementingkan ibu yang sedang breastfeeding (zip tersorok) !  Best kan? Tak perlu nak pening dah.

Jom kita tengok antara koleksi yang ada di Butik Online Lanafira !



Meena Ruffles Top ini dari material Dutchess Satin Silk. Cantik digayakan dengan seluar ataupun skirt labuh. Aduh.. memang cantik kan?



Alana Kebaya ini pula dari material Japanese High Quality Cotton. Cantik sebab ada dua tone warna. Jarang nak jumpa design yang macam ni kat mana-mana.


Jangan lupa dengan Sofea Modern Peplum. Turut menggunakan material Japanese High Quality Cotton, sangat selesa dan sesuai untuk korang yang jenis nak cepat bila ada event.

Teruja tak tengok koleksi-koleksi pakaian muslimah keluaran Lanafira ni? Teruja kan sebab sangat cantik. Corak-corak yang ada dalam koleksi Lanafira pun boleh kata rare jugak. Yang penting, cantik dan harga berpatutan. Sesuai dengan kualiti material kain yang digunakan. So, apa tunggu lagi? Jom shopping di butik muslimah Lanafira.com !



KUNJUNGI LANAFIRA

WEBSITE
www.lanafira.com

INSTAGRAM
@lanafiraofficial

KOLEKSI PAKAIAN MUSLIMAH EKSKLUSIF DARI BUTIK ONLINE LANAFIRA KOLEKSI PAKAIAN MUSLIMAH EKSKLUSIF DARI BUTIK ONLINE LANAFIRA Reviewed by Tunsha Ayunie on November 13, 2017 Rating: 5

10 comments

  1. Cantik2 design Lanafira ni. Tergoda tgk.

    ReplyDelete
  2. Bagus betul Lanafira ni. Betul-betul menepati keperluan wanita. Mesra wudhuk dan breastfeed friendly. Design dia pun cantik dan lebih moden. Tak rugila beli di Lanafira ni

    ReplyDelete
  3. Best dekat butik ni. Sesuai utk wanita muslimah shoping. Hg pn berpatutan.

    ReplyDelete
  4. banyaknya design yang terkini dan cantik kat Lanafira ni!

    www.maisarahsidi.com

    ReplyDelete
  5. Bestnya ada banyak pilihan semua cantik2 pulak tu

    ReplyDelete
  6. Cantiknya baju. Berkualiti pula tu. Bolehlah mya survey baju kat situ.

    ReplyDelete
  7. Cantik la design baju-baju ni kak Auni. Btw, done follow blog kak Auni. hihi. :D

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.