November 02, 2017

GOOGLE ANALYTIC AUNIAFEEQA.COM BULAN OKTOBER 2017

GOOGLE ANALYTIC AUNIAFEEQA.COM BULAN OKTOBER 2017 - Awal berblogging, Auni langsung tidak pentingkan User Views dan Page Views. Auni hanya tahu menulis dan merepek je dalam blog.

Awal blogging, apa saja yang Auni masak atau Auni lalui, Auni akan cerita dalam blog. Memang tak ada tekanan sangat masa tu sebab lebih kepada nak berkongsi pada dunia. Maklumlah, kawan pun tak ramai.

So, sejak 4 tahun lepas Auni dah mula serius dalam berblogging. Banyak ilmu blogging yang Auni nak belajar. Dan baru dapat tahu, kalau rajin dan konsisten dalam berblogging, kita mampu menjana income.

Auni kan tak kerja. Dengan blogging je lah nak cari income buat beli jajan. Haha! Auni nak share Google Analytic (GA) Auni sepanjang bulan Oktober. Walaupun tak banyak, tetap menjadi pemangkin semangat untuk terus menulis.


Page Views masih tidak mencapai target Auni tapi masih boleh diterima. Puas nak konsisten tapi kadang-kadang duduk depan lappy, Auni jadi blank. Tak tahu nak share apa.

Semoga lepas ni Auni terus istiqomah la update blog, insyaAllah :)

3 comments:

  1. Syukur alhamdulillah..pencapaian yang bagus.

    Keep it up.

    ReplyDelete
  2. mrs pip pun still byk lagi nak blajar bab blogging ni....
    masih jauh perjalanan nak capai target ....

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.