SURAT PERTAMA DARI GOOGLE ADSENSE - DARI JARI NOVELLA

October 02, 2017

SURAT PERTAMA DARI GOOGLE ADSENSE

SURAT PERTAMA DARI GOOGLE ADSENSE - Sebelum ni tengok orang lain yang dapat surat pertama dari Google Adsense. Rasa jeles jugak la sebab Auni tak dapat-dapat. Tujuan surat pertama ini adalah untuk mengesahkan segala detail yang kita dah isi dalam akaun Google Adsense.


Selepas berhari-hari tunggu tak ada berita, rasa macam move on je la. Ada tu ada laa, takde nak buat macam mana kan? Lama jugak nak tunggu surat pertama ini. Auni hampir sebulan menunggu baru dapat. Punyalah excited tengok surat siap lambang Google Adsense tu.

Alhamdulillah. Moga lepas ni makin melimpah rezeki Auni. Zaman cari duit je sekarang ni. Antara sumber pendapatan Auni, adalah dari Google Adsense ni la.

Terima kasih sudi baca.

11 comments:

  1. Tahniah..kita tak dpt approval lg...

    ReplyDelete
  2. Allhamdulillah... tahniah sis... syoknya... hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah... hahahha.. excited tau..

      Delete
  3. Yep pin adsense dalam 3 atau 4 mnggu smpai ke rumah kebiasaanya . Tahniah dah boleh jana usd tu.

    ReplyDelete
  4. Semoga bertambah murah rezeki ye auni

    ReplyDelete
  5. tahniah...
    and moga rezeki melimpah ruah in shaa Allah :)

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.