October 16, 2017

PESERTA KONSERT AKHIR AKADEMI FANTASIA MEGASTAR 2017

PESERTA KONSERT AKHIR AKADEMI FANTASIA MEGASTAR 2017 - Pejam celik pejam celik je kan? Konsert Akademi Fantasia Megastar sudah sampai ke kemuncak. Minggu depan kita bakal tahu siapa yang bakal menjadi juara.  Bagaimanapun, kedua-dua 'Amir' sudah tersingkir.


Seperti ramalan, inilah wajah-wajah bakal juara minggu depan. Walaupun dari dulu tak berapa suka dengan attitude Idayu, tapi Auni tak menyangkal yang Idayu ada dalam list juara. Dia punya suara tu memang sesedap rasa uolsss.

Marsha, Syamel, Bob, Idayu dan Shahir adalah peserta konser akhir Akademi Fantasia Megastar. Mereka mempunyai trademark dan identiti masing-masing.

Hopefully lagu yang dipilih pun boleh memikat hati penonton jugak. Mohon janganlah lagu boring-boring dan tidak mencabar.

Selain Idayu, Syamel dan Bob mungkin juga boleh dilabel sebagai juara. Dulu Auni #teamMarsha. Tapi itu dari segi presentation la. Kalau dari segi vokal dan suara, hmmmm.... mungkin Idayu laa JUARANYA !
DARI JARI NOVELLA

1 comment:

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.