PESERTA TERSINGKIR KONSERT PERTAMA AKADEMI FANTASIA MEGASTAR - Tunsha Ayunie Punya Belog

September 17, 2017

PESERTA TERSINGKIR KONSERT PERTAMA AKADEMI FANTASIA MEGASTAR

PESERTA TERSINGKIR KONSERT PERTAMA AKADEMI FANTASIA MEGASTAR - Hari ini berlangsung konsert pertama bagi Konsert Akademi Fantasia Megastar. Auni takdelah excited sangat pun untuk konsert ni. Saja layan adik bongsu je, kakak dia ni banyak terlena je tadi. Haha!


Selalu bagi konsert pertama memang tak ada penyingkiran kan? Tapi itu taktik lama Astro. Tak aci laaa kan? So harini ada penyingkiran ye uolssss...

Untuk pemenang mingguan, pemenang jatuh kepada Syamel. Well.. Syamel ni boleh jadi pemang jugak sebab belum apa-apa nama dah keatas. Persembahan pun best, tak boring.

Ada 3 nama terbawah yang dipanggil naik ke atas stage iaitu Adira, Amir Jahari dan Azhar. Pada konsert pertama, 2 orang peserta sudah tersingkir.


Walaupun mengharapkan Azhar stay, tapi juri lebih layak laa kan untuk membuat pilihan. Peserta yang tersingkir untuk konsert pertama adalah Adira dan Azhar. Mungkin bukan rezeki mereka untuk meneruskan persembahan.

Sekian.

2 comments:

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.