PESAKIT MENTAL MEMENGGAL KEPALA CUCU SAUDARANYA

PESAKIT MENTAL MEMENGGAL KEPALA CUCU SAUDARANYA - Bila baca, rasa ngeri pun ada. Nak marah dia pun macam tak boleh, sebab penyakit mental ni boleh datang bila-bila masa sahaja.

Berlaku di Astrakhan, Russia, apabila seorang lelaki berumur 42 tahun bernama Mikhail Ellinsky, telah memenggal kepala seorang budak perempuan berusia 18 bulan yang juga merupakan cucu saudaranya.


Mikhail merupakan seorang pembunuh yang telah ditahan di hospital mental sejak enam tahun lalu kerana disahkan mengidap 'paranoid schizophrenia', namun telah dibebaskan oleh pihak hospital setelah diyakini dia sudah 'sihat'.

Sebelum itu, anak saudaranya, Tatiana, pernah merayu supaya pihak hospital tidak membebaskan bapa saudaranya itu, kerana Mikhail pernah membunuh.

Kejadian berlaku apabila anak Tatiana, iaitu Natalia, sedang bermain di atas basikal beroda tiga. Mikhail kemudian menarik Natalia masuk ke dapur dan mula memotong Natalia.

Tatiana yang panik cuba untuk menyelamatkan anaknya, tetapi malangnya dia juga turut ditikam dan mengalami kecederaan serius.

Mikhail mati akibat ditembak kerana enggan menyerahkan diri dan telah mengancam anggota polis.

SUMBER : HMETRO

No comments:

Thank you for comment. Do visit me in my next post, ya? :)