HANTU DIBAWAH KATIL HANYA MITOS? - DARI JARI NOVELLA

September 24, 2017

HANTU DIBAWAH KATIL HANYA MITOS?

HANTU DIBAWAH KATIL HANYA MITOS? - Selalunya kalau kita layan cerita seram, mesti kebanyakkan daripada cerita itu ada adegan hantu bawah katil. Bagi korang mungkin agak cliche kan? Ada juga yang mempercayai tentang kehadiran hantu bawah katil ni, salah seorangnya Auni.

Sejenis Auni memang setiap malam takut nak tengok bawah katil ye ! Especially bila duduk dekat hotel atau homestay. Rasa seram selalu menyelubungi diri. Sometimes, dekat bilik sendiri pun takut jugak.

Persoalannya, adakah hantu bawah katil ni wujud? Yang difahamkan, hantu tu tak adalah, tapi kalau MAYAT ,  terlalu banyak dalam bilik hotel di AMERIKA !

Google Source | Gambar Hiasan

Terlalu banyak mayat-mayat yang dijumpai dibawah katil hotel seluruh Amerika seperti Florida, California, Las Vegas, Atlantic City dan New Jersey. 

Ada satu kes mengerikan terjadi pada tahun 2003. Seorang penduduk hotel telah terhidu bau yang pelik di dalam bilik hotelnya di Motel Capri. Tingkap sudah dibuka selama 3 hari tetapi bau pelik dan busuk itu tidak hilang-hilang. 

Pelanggan itu kemudian daftar keluar dari hotel dan pekerja hotel mula membersihkan bilik itu. Kemudian, pekerja menjumpai mayat seorang lelaki yang membusuk di bawah katil bilik itu.

Haaa... korang lepas ni JANGAN PANDANG BAWAH KATIL !

1 comment:

  1. lepas tengok cerita seram, selalu terbayang ada hantu bawah katil..

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.