AKHIRNYA NEELOFA MENERIMA LAMARAN DARI SEORANG JEJAKA TAMPAN

AKHIRNYA NEELOFA MENERIMA LAMARAN DARI SEORANG JEJAKA TAMPAN - Excited tak? Neelofa atau nama sebenarnya Noor Neelofa binti Mohd Noor, adalah seorang artis dan selebriti yang sangat berjaya. Mungkin kerana Neelofa masih muda, cantik dan berpengaruh, ramai cuba untuk menawan hatinya.
Tapi tidak sangka, dalam ramai-ramai yang mencuba, seorang jejaka tampan berstatus ahli perniagaan berjaya memikat Neelofa. Siapakah gerangan insan bernama Izdihar ini?

Izdihar bin Rosland  merupakan CEO bagi syarikat Sun Fabulous Sdn Bhd. Beliau juga pernah menjadi salah seorang Finalist of International Young CEO Match 2007.

Oleh kerana beliau mempunyai pengalaman yang luas dalam bidang perniagaan, beliau berjaya mengambil alih Sun Fabulous Sdn Bhd dari pemilik sebelum ini. Beliau telah membangunkan jenama produk terbaru iaitu Chew N Glow.

Sebelum ini, beliau pernah berkerjasama dengan Zakiah Anas, Anzalna Nasir dan Ramona Zamzam sebagai duta Sun Fabulous terdahulu.

Paling terbaru, beliau telah melamar Neelofa sebagai Duta Chew N Glow dan lamarannya itu dipersetujui oleh Neelofa.


Wah! Rupanya lamaran yang diterima Neelofa ini bukan calang-calang lamaran ye. Ianya lamaran sebagai duta!

Bukan senang seorang Neelofa menerima lamaran seperti ini. Mungkin kerana usaha pihak Sun Fabulous untuk mengeluarkan produk yang berkualiti tinggi dan selamat, maka lamaran itu diterima Neelofa dengan senang hati.


Oh ya, syarikat ini juga pernah memberi tajaan kepada Syafiq Kyle dan Hannah Delisha untuk bertemu dengan hampir 200 peminat mereka secara eksklusif di Singapura sempena meraikan kejayaan drama Mencintaimu Mr. Photographer.

Bercerita tentang produk Chew N Glow, Sun Fabulous sangat menitik-beratkan kualiti produk mereka dan pastinya produk ini mampu dimiliki kerana harganya mampu milik. Mereka juga menjanjikan jaminan kualiti dan servis selepas belian. Jangan risau, Chewy N Glow mendapat sijil kelulsan sah daripada pihak berwajib di Malaysia.

Untuk mengetahui lebih banyak tentang produk keluaran syarikat Sun Gabulous ini, korang boleh layari laman sosial Chew N Glow Fanpage dan Chew N Glow Instagram .


CONTACT
Sun Fabulous Sdn Bhd
RK-G-03, Kelab D'Shire, Jalan Camar 4/1, PJU 5,
Kota Damansara,
47810 Petaling Jaya, Selangor
Phone:+6010 8878 8783

3 comments:

Thank you for comment. Do visit me in my next post, ya? :)