JOM SUPPORT HARI TEH TARIK MALAYSIA

JOM SUPPORT HARI TEH TARIK MALAYSIA - Siapa suka minum Teh Tarik? Tak Malaysia lah kalau tak minum teh tarik kan? Kalau dapat teh tarik yang banyak buih tu lagi menarik. Teh tarik adalah minuman kegemaran Auni bila makan roti canai. Satu kombinasi yang sedap bagi Auni.

Teh tarik adalah teh yang biasanya dicampur dengan susu pekat. Untuk menaikkan rasa, selalunya Auni akan letak sedikit susu cair dalam teh tarik. Tujuan teh ini ditarik sebab nak bagi sejuk sikit kot? Auni rasalah. 


So, korang tahu tak Lipton nak istiharkan 15 September sebagai HARI TEH TARIK MALAYSIA? Nampak macam pelik kan tapi well... Ini minuman kegemaran rakyat Malaysia, why not kita bagi penghargaan sikit, kan?

Kalau korang rasa nak support HARI TEH TARIK MALAYSIA ni, jom ramai-ramai klik JOM SUPPORT HARI TEH TARIK MALAYSIA ! Lipton akan bagi 1,000,000 cup free untuk korang jugak.

Jom ramai-ramai support!
JOM SUPPORT HARI TEH TARIK MALAYSIA JOM SUPPORT HARI TEH TARIK MALAYSIA Reviewed by Tunsha Ayunie on August 04, 2017 Rating: 5

11 comments

  1. Yeayy! Jom Support! Manyak suka minum ini ayaq ehhh wkwkwkw

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom jom... hahahah bahasa apa tu Ina?? kahkah

      Delete
  2. baru tahu ada hari teh tarik malaysia..mmg suka minum teh tarik..kalau hari-hari pun takpe..

    ReplyDelete
  3. dulu sy suka minum teh tarik dgn roti canai dekat Restoran Bismillah kat Jalan Semarak..tiap2 Sabtu mesti ada sampai melahirkan anak pun dh mcm mamak..hehe tapi sekarang ni buat sendiri lebih sedap hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buat sendiri boleh sukat mana manisnya, buihnya banyak mana. Hihi. Saya pun suka buat sendiri :)

      Delete
  4. Echa suka teh tarik peng kawww. 👍🏼 Mmg kena support ni. Hihii.

    ReplyDelete
  5. uikkk hari teh tarik pun ada yek.. ekekkee.. comel jerk..

    ReplyDelete
  6. ohh ada ehh.. tp kan awat teh tarik kedai mamak sedap.. kedai melayu tak sedap hahahah

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.