CONTOH DESIGN BAJU MERDEKA UNTUK KANAK-KANAK - Tunsha Ayunie Punya Belog

August 18, 2017

CONTOH DESIGN BAJU MERDEKA UNTUK KANAK-KANAK

CONTOH DESIGN BAJU MERDEKA UNTUK KANAK-KANAK - Setiap kali tiba bulan kemerdekaan, banyak sekolah akan buat event untuk murid-murid memperagakan baju merdeka. Setiap tahun memang macam-macam design baju merdeka kanak-kanak yang diperagakan.

Dekat sini Auni nak share design-design baju merdeka untuk kanak-kanak yang mungkin bermanfaat untuk ibubapa di luar sana.







Cantik-cantik kan? Auni dulu tak merasa nak pakai baju merdeka macam ni. Masa merdeka je, Auni merdeka dekat hospital. *haha*

3 comments:

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.