SEDIKIT KEKECEWAAN IKLAN ADSENSE TAK MUNCUL

SEDIKIT KEKECEWAAN IKLAN ADSENSE TAK MUNCUL - Harini hari ketiga aku berteman domain auniafeeqa.com. Puas aku cari solution tapi tak jumpa. Ada yang bagitahu aku, even yang aku baca, akaun aku akan direview kembali oleh pihak Adsense sebab dah tukar domain.

Nasib baiklah sen aku sikit je dalam Adsense sekarang. Tapi geram jugaklah tengok blog kawan-kawan lain bila iklan Adsense depa menari-nari dalam blog depa. Yang aku punya ni tak timbul-timbul pulak.


Kena bertabah lagi nampaknya. Kena kentalkan hati dan terus menulis walaupun geram sangat. Makin geram tengok kat dashboard Adsense iklan tu aktif, tapi bila tengok website aku, takde pun iklan tu. Dan yang sangat-sangat aku tension bila aku update entri dan preview, iklan Adsense tu ada je menari-nari dalam website aku. Tapi lepas publish dan aku view, hilang pulak.

Haaaa geram tak? haha! Emosi gila tau. Oklah, aku nak cari ketenangan dan bahan untuk tulis dalam blog. Kbai.
SEDIKIT KEKECEWAAN IKLAN ADSENSE TAK MUNCUL SEDIKIT KEKECEWAAN IKLAN ADSENSE TAK MUNCUL Reviewed by Tunsha Ayunie on July 19, 2017 Rating: 5

6 comments

  1. ada je iklan tu kat atas. kena clear cache dulu kot..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rasanya yang muncul tu iklan lazada je..

      Delete
  2. Kena apply balik semula kak. Pergi dekat Settings > Other products lepastu nanti ikut steps dekat situ. dia akan review balik akaun kita untuk full account. Kalau dah lulus, code iklan tu kita boleh letak dekat mana-mana website kita ada.

    ReplyDelete
  3. Tahniah dah approve akaun adsense. Pasti ada sebab ia tak muncul. Ikut apa kata Syed, kena pergi kat adsense.com, setting dan add product.

    Isi nama blig kita dan submit. Dia review balik blog kita

    ReplyDelete
  4. Bertabahlah ye. Mama nk tlg pun xreti. Xde AdSense

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.