LAYAN AYAM UNCLE BEST RM1

LAYAN AYAM UNCLE BEST RM1 - Ayam ni jadi kegemaran aku dari pertama kali aku makan. Ayamnya rasa macam ayam goreng Uncle B** , tapi tak pastilah diorang ni adik-beradik atau sahabat baik atau takde kena mengena langsung, yang pasti, dua-dua jenis pun aku suka.

Ayam Uncle Best ni aku beli dekat depan sekolah dekat area rumah ni. Mula-mula tu jejeling je, lepas tu cuba beli 1, lepas tu beli 2, lepas tu beli 10 terus! hahahaha.... Ambik kau, tamak sangat kekdahnya.


Aku paling suka bila dia buat triple extra pedas. Perghhhh.... rasa terbakar mulut tapi rasa sedap sangat. Aku addicted ayam ni kalau dia tabur serbuk cili dengan lada tu banyak-banyak. Kalau biasa-biasa je aku cepat muak. Yang pedas tu bagi 10 keping pun tarahal punya. Aku okay je. Hiks~

Ehh lupa nak bagitau, sekeping isi ayam yang sedap ni hanya RM1 ! Bagi aku okay sebab takde tulang, puas makan.

Haritu aku beli ayam RM1 area sini jugak, ada ke dia bagi aku seketul tu tulang! Tapi charge RM1 jugak. Hanginnnn hakakkk.

Isi ayam tanpa tulang yang lembut dengan perisa yang sedap. Aduh... tetiba rasa nak ajak tuan suami beli lagi. Aku kalau lapar memang makan ayam ni je, sebab tekak tak selera sangat nak makan nasi.

Okbai.
LAYAN AYAM UNCLE BEST RM1 LAYAN AYAM UNCLE BEST RM1 Reviewed by Tunsha Ayunie on July 27, 2017 Rating: 5

1 comment

  1. Serious dah beberapa kali masuk blog ni ingatkan owner student. Tetibe terbaca tuan suami pula..

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.