BLOGGER KENA SAMAN 3 JUTA OLEH PENGASAS PRODUK KECANTIKAN TERKENAL - Tunsha Ayunie Punya Belog

July 11, 2017

BLOGGER KENA SAMAN 3 JUTA OLEH PENGASAS PRODUK KECANTIKAN TERKENAL

BLOGGER KENA SAMAN 3 JUTA OLEH PENGASAS PRODUK KECANTIKAN TERKENAL - Sebagai seorang blogger, ibarat cubit peha kanan, yang kiri terasa juga. Disebabkan aku salah seorang blogger yang juga pernah menulis mengenai produk tersebut, maka aku pun terasa bahangnya.


Seorang blogger yang mungkin tidak asing dikalangan blogger, Suria LekatLekit telah disaman oleh pengasas produk kecantikan, sebanyak 3 JUTA! Dari yang aku tahu, pihak tersebut menuntut permohonan maaf secara terbuka daripada Kak Suria tapi ditolak. Kak Suria lebih sanggup dibicarakan. Ini kerana, Kak Suria umpama wakil suara bagi pengguna-pengguna produk tersebut yang teraniaya. Murni kan niatnya?

Berikut adalah pengakuan daripada Kak Suria :


Jika kita permudahkan urusan seseorang, insyaAllah Allah permudahkan urusan kita. Tujuan entri ini adalah tanda support Suria LekatLekit atas perjuangan beliau untuk tegakkan kebenaran. Kak Suria sedang mengumpul dana untuk bayaran kepada peguam. Kalau korang nak bantu Kak Suria dari segi kewangan, sila contact Kak Suria ye?


Untuk sokongan, korang boleh share status dalam Facebook Suria LekatLekit. Semoga Allah SWT permudahkan segala urusan Kak Suria. Sesungguhnya Allah berada bersama orang-orang yang benar.

InsyaAllah.

10 comments:

  1. Semoga Suria Lekat Lekit tabah harungi dugaan...

    ReplyDelete
  2. mak aihh 3 juta ehhh. semoga kak suria tabah.

    ReplyDelete
  3. Semoga Suria dan yang teraniaya mendapat pembelaan yang memberi kemenangan. Insya Allah...

    ReplyDelete
  4. Semga akak suria tabah menghadapi ujian ini..
    Hanya insan terpilih sahaja mendapat ujian ini..
    Mungkin ada hikmah di sebalik kejadian ini..
    AM sebagai blogger menyokong sepenuhnya kak suria..

    Ikhlas Dari
    Along Misuari

    ReplyDelete
  5. semoga kemenangan menjadi milik suria

    ReplyDelete
  6. Ujian suria..semoga kemenangan pd pihak dia

    ReplyDelete
  7. hebat sgt ke tauke kosmetik tu smpai nak saman org RM3 juta?

    ReplyDelete
  8. Betul tu, cubit peha kanan peha Kiri pun terasa sakitnya. Semoga Suria tabah menghadapi ujian ni dan berjaya menemui jln penyelesaiannya.amin...

    ReplyDelete
  9. semoga urusan suria dipermudahkan..

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.