NEUTROGENA'S FASHION DEBUT AT MERCEDES-BENZ STYLO ASIAFASHIONFESTIVAL 2017

NEUTROGENA'S FASHION DEBUT AT MERCEDES-BENZ STYLO ASIAFASHIONFESTIVAL 2017 - Neutrogena® adalah jenama No.1 yang disarankan oleh Pakar-Pakar Dermatologi. Neutrogena® percaya bahawa kecantikan bermula dengan kulit yang sihat. Kulit yang sihat mempunyai kuasa untuk membuat orang gembira dan kerana itu juga Neutrogena® menganjurkan kempen Happy Skin 24/7!


Neutrogena® telah memperkenalkan koleksi fesyen dari pereka fesyen tempatan iaitu Kittie Yiyi dan Hazzer Wan Lee di Mercedes-Benz STYLO AsianFashionFestival baru-baru ini. Sebanyak 30 rekaan yang dipaparkan. Koleksi fesyen Happy Skin 24/7 melambangkan perasaan gembira dan keceriaan seseorang apabila memiliki kulit sihat dan cantik.


Hazzer Wan Lee & Kittie Yiyi 
❝  Sebagai jenama No.1 yang disarankan oleh pakar dermatologi, kami percaya bahawa kecantikan bermula dengan kulit yang sihat – sesuatu yang dapat memberikan keyakinan positif dalam kehidupan harian mereka. Bayangkan perasaan anda apabila melihat kulit yang sihat dan berseri apabila di depan cermin, tidakkah anda berasa lebih gembira dan yakin untuk memulakan hari anda? Sememangnya, kulit yang sihat mampu menggembirakan dan menceriakan seseorang dan inilah sebabnya kempen terbaru kami menampilkan Happy Skin 24/7 dengan Neutrogena®❞  kata Julia Teo selaku Pengarah Pemasaran Bersekutu bagi Kumpulan Syarikat Konsumer Johnson & Johnson, yang memasarkan Neutrogena®.
 ❝ Menerusi penampilan pertama kami dalam bidang fesyen di Mercedes-Benz STYLO AsiaFashionFestival 2017, kami berharap untuk memaparkan kegembiraan memiliki kulit yang sihat dan cantik, hasil menggunakan produk penjagaan kulit Neutrogena®, dan berkongsinya dengan para wanita Malaysia – dan cara yang terbaik untuk kami lakukan sedemikian adalah dengan menghasilkan sebuah koleksi fesyen, yang diinspirasikan konsep Happy Skin, ❞ tambahnya lagi.
Menerangkan sebab Neutrogena menggunakan fesyen sebagai cara untuk membawakan kempen terbaru Neutrogena®, Teo berkata :
Tidak dapat dinafikan bahawa wanita dan fesyen tidak dapat dipisahkan. Menerusi koleksi fesyen kami, kami ingin meyakinkan para wanita bahawa mereka boleh menggunakan Neutrogena® untuk kesihatan kulit mereka, ❞




Saksikan Neutrogena's Fashion Debut Mercedes-Benz STYLO AsiaFashionFestival 2017secara online di laman Facebook dan Instagram Neutrogena®!


2 comments:

 1. Betul tu. Sepupu Kaklong pun ada masalah kulit, doktor syorkan dia pakai Neutrogena terus elok kulit dia.

  Kaklong belum try lagi..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Neutrogena ni so far pakai memang best sangat.. lembut kat muka sampai mama auni pun tegur.. hihi

   Delete

Thank you for comment. Do visit me in my next post, ya? :)