#HANYASAFISHAYLAUNTUKSAYA : SYAMPU PILIHAN WANITA BERTUDUNG

#HANYASAFISHAYLAUNTUKSAYA : SYAMPU PILIHAN WANITA BERTUDUNG - Rambut adalah mahkota setiap wanita. Metafora ini seringkali diperkatakanan kerana setiap helaian rambut yang menawan mampu memberikan keyakinan pada diri. Rambut yang menawan harusnya lahir dari penjagaan yang rapi tidak kira dalam apa jua keadaan. Bagi mereka yang bertudung, penjagaan rambut sememangnya perlu dititikberatkan agar keadaan rambut sentiasa sihat, dan bermaya. 


Kerana memahami keperluan wanita bertudung moden, SAFI telah melancarkan SAFI Shayla rangkaian jenama syampu khas wanita bertudung pada Oktober 2003. Ada 8 varian yang diformulasikan dengan Habbatus Sauda yang mempunyai 1001 kebaikan, SAFI Shayla dapat menyelesaikan apa jua masalah rambut yang dialami oleh wanita bertudung.
❝ SAFI bukan sekadar sebuah jenama untuk pengguna. Ia punya jiwa dan hubungan akrab serta kepercayaan seperti keluarga dan teman bersama para pengguna. SAFI SHAYLA adalah kesinambungan kembara cantik jenama ini dalam inovasi produk menzahirkan manfaat terkitab khasiat Habbatus Sauda yang menjadi santapan Junjungan Mulia Rasullullah S.A.W  meriwayatkan 1001 manfaatnya untuk umat manusia kecuali apabila Izrail datang memanggil.  kami berbangga dan bersyukur kerana diberi ruang untuk memperkenalkan bukan sekadar syampu tetapi rangkaian lengkap produk penjagaaan rambut khusus untuk wanita bertudung,❞ jelas Pengurus Kumpulan Produk SAFI, Mahsuri Sulaiman.
 


Walaupun terdapat banyak jenama syampu antarabangsa yang masuk ke dalam pasaran syampu untuk wanita bertudung pada masa ini, SAFI Shayla masih mampu untuk berdiri dan ianya terbukti apabila SAFI Shayla telah memenangi beberapa anugerah seperti Marketing Excellence Awards 2015 dan Effie Awards 2016 di mana SAFI Shayla telah merangkul 3 emas dan 1 perak bagi ke dua-dua anugerah tersebut.

Ini membuktikan bahawa pengguna-pengguna SAFI Shayla mempercayai bahawa rangkaian syampu ini mampu memberi solusi kepada masalah rambut seperti rambut gugur dan gatal kulit kepala yang dihadapi oleh wanita bertudung. Pengguna-pengguna setia SAFI Shayla juga mengatakan bahawa #HanyaSAFIShaylaUntukSaya Pengguna juga boleh mendapatkan SAFI Shayla di dalam bentuk fleksi. Melihat kepada keadaan ekonomi yang mencabar, penggguna mula mencari produk yang lebih murah dan menjimatkan, pada masa yang sama memberikan nilai dan kualiti yang tinggi. Kebanyakan pengguna mengurangkan kadar perbelanjaan tetapi masih berusaha untuk mendapatkan barangan berkualiti untuk melengkapi keperluan isi rumah.
❝ Dengan SAFI Shayla Pek Fleksi, pengguna boleh mengguna terus, atau digunakan sebagai pek isian semula, ataupun sebagai pek kembara. Kami mengekalkan kualiti syampu agar keberkesanannya boleh dinikmati pada harga yang lebih jimat,❞ jelas Puan Mahsuri Sulaiman lagi.
Ingin ketahui apakah pandangan pengguna terhadap syampu untuk wanita berhijab? Layari saluran YouTube SAFI di https://www.youtube.com/watch?v=PHoGu4vxMws dan untuk maklumat  lanjut mengenai jenama SAFI sila layari laman Facebook SAFI, www.facebook.com/SAFI.MY, laman Instagram SAFI @safimalaysia dan laman web SAFI www.safi.com.my .

Sekian.

3 comments:

 1. wow,syoknya...akak selalu guna biru tu

  ReplyDelete
 2. Jenama ini memang saya akui boleh dipercayai..

  Gunakan tanpa was was..

  ReplyDelete
 3. Suka shayla jugak.. sesuai dengan kulit kepala

  ReplyDelete

Thank you for comment. Do visit me in my next post, ya? :)