Header Ads


May 22, 2017

TAHNIAH BUAT UNIC, JUARA GEMA GEGAR VAGANZA 2017 !

TAHNIAH BUAT UNIC, JUARA GEMA GEGAR VAGANZA 2017 ! - Gema Gegar Vaganza sudah melabuhkan tirainya. Juara sudah diketahui. Tak ramai orang expect UNIC akan menjuarai GGV sebab dari minggu pertama, hanya kumpulan Hijjaz dan Mirwana yang sering dalam top list.

Dalam ramai-ramai, hanya Hijjaz, Mirwana dan UNIC yang sentiasa konsisten setiapkali membuat persembahan. Penyampaian yang mereka lakukan melalui persembahan terasa 'sampai' di hati penonton.

Persembahan peserta lain seperti Azmi Saat, Hafiz Hamidun dan Saujana best jugak. Cuma bukan rezeki untuk meraih tempat yang paling atas. Takpelah, masing-masing membawa pulangan kan? Jom tengok senarai pemenang Gema Gegar Vaganza 2017.


SENARAI PEMENANG GEMA GEGAR VAGANZA 2017

ANUGERAH GEMA TERINDAH
- AZMI SAAT -
RM 15,000

PERSEMBAHAN PILIHAN PENONTON
- HIJJAZ -
RM 5,000

JUARA GEMA GEGAR VAGANZA
- UNIC -
Hadiah berupa trofi dan wang tunai RM 100,000.

NAIB JUARA GEMA GEGAR VAGANZA
- HIJJAZ -
Hadiah berupa trofi dan wang tunai RM 30,000

TEMPAT KE-3 GEMA GEGAR VAGANZA
- MIRWANA -
Hadiah berupa trofi dan wang tunai RM20,000

TEMPAT KE-4 GEMA GEGAR VAGANZA
- AZMI SAAT -
Hadiah berupa trofi dan wang tunai RM15,000

TEMPAT KE-5 GEMA GEGAR VAGANZA
- HAFIZ HAMIDUN -
Hadiah berupa trofi dan wang tunai RM10,000

TEMPAT KE-6 GEMA GEGAR VAGANZA
- SAUJANA -
Hadiah berupa trofi dan wang tunai RM5,000

**************************************************************************

TAHNIAH BUAT SEMUA !

1 comment:

  1. UNIC ek menang. Kaklong pun suka UNIC dan Hijjaz.
    Kaklong asyik lupa je nak tengok.
    Kene tengok ulangan jugak la ni.

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.