SEGMEN ZIKIR DIKIR BERSAMA PAPAGLAMZ - Tunsha Ayunie Punya Belog

May 28, 2017

SEGMEN ZIKIR DIKIR BERSAMA PAPAGLAMZ

SEGMEN ZIKIR DIKIR BERSAMA PAPAGLAMZ - Dah lama tak join mana-mana segmen. Ni bulan puasa ni saja nak bahagiakan diri sendiri maka join jela segmen dari blogger ni. Aku rasa aku first time kot join segmen Papaglamz. Selalunya nampak je nama ni. Pernah beberapa kali baca entri beliau, tapi jarang komen kot. Hiks..

*************************************************

Salam ramadhan buat semua pembaca Papaglamz yang aku sayangi. Sayang lebih sikit untuk sesiapa yang sudi baca entri segmen aku kali ni. Hehehe. Ok la, straight to the point. Bersempena bulan penuh barokah ini, aku tergerak hati untuk menganjurkan segmen simple untuk korang semua. Segmen ZIKIR DIKIR bersama Papaglamz. Aku saje je anjurkan segmen sebegini rupa sekadar hendak membawa kita semua selain dari blogwalking tu terasa ada pengisian la sikit kan. Insyallah. Jangan lupa join. Ikuti syarat-syarat yang mudah dengan tertib tau...!!!!


Syarat-syarat

1. Baca 3 Zikir yang mudah ni sebanyak mana yang korang mahu. At least sekali pun Alhamdulillah. Jangan skip ye.




2. Mainkan video youtube di bawah ni. Selama mana yang mampu korang tengok la video ni tau.


Baca syarat-syarat lain di Entri Official Segmen ZIKIR DIKIR bersama Papaglamz (Klik Disini)

SELAMAT BERSEGMEN

4 comments:

  1. Allhamdulillah... sama2 kita bykkan kutip pahala

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah.. Moga berjaya ya

    ReplyDelete
  3. Asslaamualaikum

    Tq sudi join segmen tak seberap ni. Harapnya segmem ni mampu mengisi sedikit ruang pahala untuk kita dibulan mulia ini. Insyallah.

    TAHNIAH..!!!! Anda terpilih sebagai peserta bertuah untuk menerima 5 keping sampul duit raya Exclusive dari Papaglamz. Sila wassap kepada saya detail seperti dibawah selewat-lewatnya hari ahad 18 June 2017 ditalian 0176141393

    Nama:
    Alamat:
    Nombor phone:

    Klik disini Senarai Peserta Segmen ZIKIR DIKIR bersama Papaglamz

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.