Header Ads

NUTRI BROWN RICE : MINUMAN BERAS PERANG YANG MENGENYANGKAN

NUTRI BROWN RICE : MINUMAN BERAS PERANG YANG MENGENYANGKAN - Tak ramai yang sukakan beras perang, sebab ada satu rasa yang seakan gandum kan? So, kalau tak mampu makan beras perang, macam mana nak dapatkan khasiatnya?


NutriBrownRice™ memperkenalkan minuman yang berasaskan beras perang yang sesuai untuk semua golongan. Dari kanak-kanak hingga dewasa dan orang-orang tua. Minuman ini tinggi kandungan vitamin dan mineral dan terdiri daripada beberapa perisa.


NutriBrownRice™ Original
Mempunyai rasa yang tersendiri. Tiada pewarna atau perasa tambahan. Boleh letakkan sedikit gula perang untuk menaikkan rasa minuman yang lazat ini.


NutriBrownRice™ Original (No Sugar Added)
Sesuai untuk mereka yang mengawal pengambilan gula. Mempunyai inulin yang bertindak sebagai prebiotik dan menggalakkan sistem penghadaman. Yang mana mengalami diebetes bolehlah cuba. Inulin yang diambil secara konsisten juga boleh membantu mengurangkan gula dalam darah.


NutriBrownRice™ Chocolate
Mempunyai zat besi dan kalsium, yang baik untuk pembentukan darah dan kekuatan tulang. Sesuai untuk kanak-kanak dan penggemar cokelat.


NutriBrownRice™ Oat with Soy Lecithin
Lesitin soya sangat bagus untuk otak, mengurangkan kolestrol dan penting untuk kesihatan hati. Boleh kata, perisa Oat dengan Lesitin Soya ini menjadi kesukaan aku. Ada kepingan oat didalamnya. Yang tak suka oat tu bolehlah cuba, mana tahu berkenan di hati.


NutriBrownRice™ Honey
Madu sangat membantu untuk mendapatkan tidur yang nyenyak serta meransang otak. Mungkin menjadi kesukaan untuk para wanita. Dalam packing ini, madu dan minuman beras perang diasingkan. So korang boleh sesuaikan rasa manisnya. Sedap sangat ! Perisa yang akan menjadi my all time favourite Nutri Brown Rice Beverage!


KEBAIKAN NutriBrownRice
Mengurangkan kolestrol dalam darah
Mengurangkan tekanan darah
Melindungi jantung
Membantu sistem penghadapan
Mengawal berat badan


Produk NutriBrownRice™ ini ada kelulusan HALAL ye, so jangan risau. Bukan itu saja, produk ini mendapat pengiktirafan ISO. Boleh diminum tanpa rasa was-was ye? Ini minuman yang selamat. Kan dah kata, dari kanak-kanak sampai ke orang tua boleh minum.

NutriBrownRice™ Instant Beverages boleh didapati di Cold Storage, Giant, Pasaraya Aeon, Kedai Buku Popular dan farmasi-farmasi yang terpilih. Haaa bulan puasa ni bolehlah korang jadikan minuman ini sebagai menu sahur, lagi-lagi yang berdiet tu. Sebab, minuman ini sangat mengenyangkan tau!

Untuk info lanjut sila layari :

No comments:

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.