NAJIP ALI DIGUGURKAN DARI MENJADI JURI MAHARAJA LAWAK MEGA 2017

NAJIP ALI DIGUGURKAN DARI MENJADI JURI MAHARAJA LAWAK MEGA 2017 - Panas betul Malaysia dengan statement Najip Ali yang dikatakan telah menghina PM kesayangan Malaysia kan. Hmmm.. ye kesayangan :( 


Kejadian berpunca daripada salah satu program yang mengeluarkan soalan "Najib slams ____ for threatening Malaysia's progress". Dan Najip Ali menjawab "Najip with the 'P' slams Najib with the 'B'." Sehubungan dengan kes itu, Najip Ali digesa untuk meminta maaf secara terbuka kepada PM dan rakyat Malaysia.

Hmm... akibat itu juga, Najib Ali selaku juri Maharaja Lawak Mega telah digugurkan dari rancangan itu. Tempatnya akan digantikan dengan bekas juri yang pernah menjadi juri MLM sebelum ini.

Siapa yang menggantikan tempat Najip Ali? Haaaa itu adalah rahsia. Korang tengok je la Maharaja Lawak Mega 2017 hari Jumaat ni.
NAJIP ALI DIGUGURKAN DARI MENJADI JURI MAHARAJA LAWAK MEGA 2017 NAJIP ALI DIGUGURKAN DARI MENJADI JURI MAHARAJA LAWAK MEGA 2017 Reviewed by Tunsha Ayunie on April 06, 2017 Rating: 5

1 comment

  1. tulah,terlajak perahu boleh diundur,terlajak kata,gugurlah dikau..heehehe
    ~ Kisahsidairy~

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.