Header Ads

GIVEAWAY DIOR MINIATURE PERFUME MINI BY OURMEMORIA.MY

GIVEAWAY DIOR MINIATURE PERFUME MINI BY OURMEMORIA.MY - Bila tengok tajuk giveaway ni, terus senyum sendiri. Bukan apa, dulu dekat Facebook, aku guna nama Dior Auni. Rakan alam maya memang panggil aku DIOR. So, disebabkan giveaway ni ada ala-ala nickname aku dulu, berbahagialah aku untuk join. Semoga aku menang, amin.
_____________________________________________________

Dengan rasa rendah hati Fiza menjemput semua pembaca blog Ourmemoria.my untuk sama-sama memeriahkan Giveaway yang dianjurkan sendiri oleh Fiza.

Copy dan klik banner untuk penyertaan

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya.


Dior Miniature Perfume Mini Set mengandungi:
5 ml EDT Dolce Vita, 
5 ml EDP Miss Dior, 
5 ml EDT J'adore,
 5 ml EDT Midnight Poison,
 5 ml EDT Dior Addict

Ada 5 jenis Dior Miniature Perfume untuk dimenangi dan hanya 5 pemenang yang akan dipilih. Jemput semua blogger untuk memeriahkan giveaway ini.

So, siapa-siapa yang rasa hati nak join, dipersilakan. Moga ada rezeki korang.

13 comments:

  1. Assalamualaikum. Terima kasih atas penyertaan. Senarai nama telah diupdatekan di http://ourmemoria.blogspot.my/2017/04/senarai-nama-giveaway-dior-miniature.html. Semoga berjaya.

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum wbt... dtg dari segmen sama.

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2017/04/giveaway-dior-miniature-perfume-mini.html

    Good luck ❤❤

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum

    mya datang dari GA yang sama

    https://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/04/giveaway-dior-miniature-perfume-mini-by.html

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum ... dtg dr segmen yang sama

    http://akupenulisluarbiasa.blogspot.my/2017/04/giveaway-dior-miniature-perfume-mini-by.html

    ReplyDelete
  5. Nice blog
    DONE follow, fllback pls
    http://tarotthefool.blogspot.my/

    ReplyDelete
  6. woot woot singgah blogwalking sini jugak :D

    http://ohthrillers.blogspot.my/2017/04/giveaway-dior-miniature-perfume-mini-by.html

    ReplyDelete
  7. singgah dari segmen yang sama :)
    Follower #616

    http://chanchueshahida.blogspot.my/2017/04/giveaway-dior-miniature-perfume-mini-by.html

    ReplyDelete
  8. datang dari segmen yang sama & done follow :) http://shafyqahazahar.blogspot.com/2017/04/giveaway-dior-miniature-perfume-mini-by.html

    ReplyDelete
  9. Hi, saya datang dari GA yang sama :) Good Luck :)

    https://intansaffyna.blogspot.my/2017/05/giveaway-dior-miniature-perfume-mini.html

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum...saya datang dari GA yang sama :) Good Luck :) https://cikash.blogspot.com/2017/04/giveaway-dior-miniature-perfume-mini-by.html

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.