GAMBAR NURUL ADELINE DAUD TANPA MAKE-UP @ SOLEKAN - Tunsha Ayunie Punya Belog

April 01, 2017

GAMBAR NURUL ADELINE DAUD TANPA MAKE-UP @ SOLEKAN

GAMBAR NURUL ADELINE DAUD TANPA MAKE-UP @ SOLEKAN - Ada orang memang berniat nak buat video bodoh untuk diviralkan, ada juga buat video sekadar ingin berkongsi dan tidak menyangka perkara itu menjadi viral.


Aku kenal Nurul Adeline Daud merangkap founder K'Honey Beauty ni agak lama jugak, sebelum dia viral lagi. Awalnya aku kenal dia dalam chatting room je. Tapi tak sangka sejauh ni aku mengikuti kisah hidup dia. Boleh kata, dari dulu aku suka dia sebab dia cantik, ala-ala omputeh.

Rasanya kisah Nurul Adeline Daud ni dah ramai yang tahu so malas lah aku nak taip lebih-lebih. Hahahaha ! Cuma, ada sejenis kaum busuk hati, katanya kecantikan Nurul Adeline Daud ni hanya berlandaskan make-up dan contact lense je.

Yang baru tahu kewujudan Adeline ni mungkin itulah persepsi depa. Tapi yang dah lama kenal Adeline, tahu yang muka dia memang ala-ala anak patung & putih menyala. Bukan disebabkan filter atau bedak ye. Meh la aku share gambar-gambar TANPA MAKEUP & FILTER wanita viral ni.


So dia cantik bukan disebabkan make-up ye. Tapi sebab dia memang cantik. Aku bukan nak memuji, cuma terinspirasi. Dia founder produk organiks dan bukan jenis tipu pembeli. Siapa yang pernah cuba sabun K'Honey semua bagi feedback yang positif. Rata-rata dapat kulit flawless macam Adeline ni.

Korang taknak cuba ke? Kalau nak cuba produk K'HONEY BEAUTY,  WHATSAPP 017-3468490 :)

Sekian.

1 comment:

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.