RUPA POWER RANGERS DULU DAN SEKARANG

RUPA POWER RANGERS DULU DAN SEKARANG - Siapa hidup zaman 90an memang layan la cerita Power Rangers ni kan? Yang paling terkesan dah tentulah Mighty Morphin Power Rangers. Sampai sekarang terngiang-ngiang lagu Power Rangers tu kat telinga aku. Aku ni seorang kakak sulung, bawah aku dua orang adik lelaki. Masa tu sibongsu yang gegurl tu tak wujud lagi. So aku terpaksa la layan je cerita adik-adik lelaki aku. Depa tengok Power Rangers, aku pun layan jugak. Haha


Kerinduan pada cerita Mighty Morphin Power Rangers sentiasa ada. Childhood sangat weyyy. Tapi siapa yang rindu sangat tu boleh lah layan movie Power Rangers yang tengah hangat dekat wayang sekarang ni. Ramai yang bagi review best. Ada juga yang tak puas hati dengan plot movie ni. Aku takde kesempatan lagi nak tengok.

Oh ya, korang tahu tak rupa ahli-ahli Power Rangers yang sekarang?? Meh aku kepilkan dalam blog aku. Bagi aku, Tommy dengan Kimberly je masih ensem dan cantik macam dulu-dulu jugak.

Dari kiri adalah watak 
Jason Lee, Zack Taylor, Tommy Oliver, Kimberly Hart & Billy Cranston

REST IN PEACE
Thuy Trang @ Trini Kwan

Ini kira watak Power Rangers paling awal yang muncul masa awal-awal cerita ini ditayangkan. Semuanya ada 6 orang tapi Trini yang memegang watak sebagai Power Rangers Kuning atau nama sebenarnya Thuy Trang meninggal dunia pada tahun 2001 akibat kemalangan jalanraya.

Sekian.

1 comment:

Thank you for comment. Do visit me in my next post, ya? :)