SURPRISE PARCEL FROM ENCHANTEUR - Monolog Aku Cuma Di Kiri

November 14, 2016

SURPRISE PARCEL FROM ENCHANTEUR

SURPRISE PARCEL FROM ENCHANTEUR - Assalamualaikum wbt. Mula-mula aku rasa curious jugak bila dapat satu bungkusan besar. Sampai mama dengan adik-adik pun eksaited nak tahu bungkusan apa yang ada di dalam tu.

Mula-mula aku ingat dari Lazada, maklumlah ramai blogger dapat so bajet-bajet surprise dari Lazada jugak, cuma sangkaan agak meleset tapi aku happy la sebab aku kan suka surprise. Hihihi


Memang surprise la cerita dia sebab aku tak tahu menahu pasal parcel ni. Lepas tu senyum sensorang la aku, thanks to my dear PR yang baik hati bagi surprise ni. Apa dalam parcel ni? Nanti aku story-story dalam next entry ye?

Gudnitez !

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.