LOGIN MAYBANK2U DAN MENANG HADIAH! - Monolog Aku Cuma Di Kiri

November 16, 2016

LOGIN MAYBANK2U DAN MENANG HADIAH!

LOGIN MAYBANK2U DAN MENANG HADIAH! - Assalamualaikum wbt. Siapa yang tak suka hadiah? Aku ni dulu tak aktif pun dengan segala giveaway bagai ni. Tapi sekarang aku addict dengan barangan berupa hadiah ni.


Tadi baca blog Kak +Suria Lekatlekit  , dialah yang bagi info pada followers dia supaya login Maybank2u sebab ada hadiah yang Maybank sediakan macam voucher Lazada, Hoverboard, Bluetooth Speaker dan macam-macam hadiah menarik lagi!

Caranya? Hanya LOGIN sebanyak 5 kali dan kalau ada rezeki, korang bolehlah menang hadiah-hadiah yang best tu!


Tapi janganlah dalam satu hari tu korang login sampai 5 kali, sebab Maybank akan kira korang login sekali je. Maksudnya, 1 hari sekali jela korang login.

Bestnya ada contest mudah macam ni kan? Selamat berjaya semua :)

2 comments:

  1. Ya ke ada contest Maybank2u macam ni? Mudahnya...

    Nantilah akak log in bila ada kesempatan!

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.