TAHNIAH ! Awie Selamat Bernikah Dengan Sharifah Ladyana - Monolog Aku Cuma Di Kiri

October 07, 2016

TAHNIAH ! Awie Selamat Bernikah Dengan Sharifah Ladyana

TAHNIAH ! AWIE SELAMAT BERNIKAH DENGAN SHARIFAH LADYANA - Assalamualaikum wbt. Dulu kan zaman si Awie dengan Erra Fazira bercinta, aku selalu berangan yang Awie ni jadi boyfriend aku. Sedia maklum taste aku memang lelaki panas baran, tak tahulah kenapa! Hahahhaa

Lepas tu aku malas nak berangan. Sampailah dah besar kes Awie pukul ex-wife dia Rozana dengan teruk but then aku tak salahkan Awie, sebab siapa tak hangin weyyyyyyyyyy kalau pepenat kerja, orang ambik duit kita. In fact memanglah Rozana tu wife dia masa tu, tapi boleh kot mintak izin. Haaa kOoooo... aku dah jadi minah propa dah ni.

Then dah bercerai dengan Rozana, ramai pulak kenen-kenenkan balik Awie dengan Erra. Tapi janganlah para peminat berasa hampa sebab kini Awie dah sah menjadi suami kepada Sharifah Ladyana!


Awie atau nama sebenarnya Ahmad Azhar Othman (48) selamat diijabkabulkan dengan pasangan pilihannya, Sharifah Ladyana Syed Shamsuddin (29), pada jam 12:10 tengah hari tadi dan dihadiri oleh anak-anak Awie dan anggota yang terdekat.


Kata Awie, pilihan ni bukan dari pihak dirinya sendiri, malah dari persetujuan anak-anaknya. Yela, anak-anak dia pun kesian lah tengok papa diorang lone rangers kan? Semoga perkahwinan kali ni kekal di dunia dan akhirat. Amin.

Tahniah diucapkan kepada Awie dan Sharifah Ladyana!

5 comments:

  1. Wah dah kawinn 😍
    mellyacrayola.blogspot.my

    ReplyDelete
  2. SELAMAT PENGANTIN BARU AWIE N ISTERI...TAHNIAH

    ReplyDelete
  3. lah.. dah kawen.. hee~ ye la.. semoga bahagia hingga ke jannah hendak nya..

    ReplyDelete
  4. huntong jadi orang hensem.
    tak sempat menduda lama, dah kahwin semula..
    kan kan kan..

    ReplyDelete
  5. Lawanya isteri dia..
    Semoga kekal hingga ke syurga.. :>

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.