MINYAK HERBA ASMA MUJARAB : PENYEMBUH PENYAKIT ASMA DAN MELANCARKAN SALURAN PERNAFASAN (PASTIKAN ORIGINAL)

MINYAK HERBA ASMA MUJARAB : PENYEMBUH PENYAKIT ASMA DAN MELANCARKAN SALURAN PERNAFASAN (PASTIKAN ORIGINAL) - Assalamualaikum wbt. Memang merimaskan jika ada batuk dan lelah. Nak tidur pun jadi susah kan? Rasa macam tidur kita terganggu. Bila kita diserang penyakit, sudah tentu kita ber-ikhtiar untuk mencari ubat kan?


Aku nak perkenalkan satu produk yang sesuai untuk pesakit asma, iaitu Minyak Herba Asma Mujarab. Selain daripada asma, minyak ini jugak boleh dijadikan alternatif untuk bayi yang berkahak, semput, selsema, kembung perut, sakit gigi, terseliuh, terkena api, digigit serangga dan macam-macam lagi.


PENGENALAN
Proses penghasilan Minyak Herba Asma Mujarab ni adalah secara tradisional dan telah melepasi ujian Pusat Akta Racun Negara dan bebas dari sebarang bahan merbahaya. Ianya diproses secara "HOME MADE" sejak 40 tahun yang lalu oleh Pakcik Lebai.

Ianya tidak pernah diproses daripada kilang bertaraf GMP atau di R&D semula di bawah Syarikat SDN. BHD.

Minyak Herba Asma Mujarab ini sudah lebih setahun di bawah syarikat Enterprise (SSM) dan mempunyai puluhan ribu testimoni daripada pengguna.


AWAS DENGAN PRODUK TIRUAN !

Menjadi resmi manusia, kalau sesuatu produk tu bagus maka wujudlah produk tiruan. Bila pakai barang tiruan, ada pengguna yang menyatakan tidak puas hati kerana produk itu tidak berkesan. Kalau nak tahu, terlalu banyak produk tiruan yang menggunakan nama Minyak Herba Asma Mujarab ni. Biasalah, nak untung dengan cara menciplak. Tak jujur namanya.

Untuk memastikan pengguna membeli produk yang original, HQ Minyak Herba Asma Mujarab telah mengeluarkan amaran supaya pengguna lebih berhati-hati ketika membeli.


Antara perkara yang boleh kita tahu andai produk ini original atau tiruan.
Perkataan untuk produk tiruan adalah "Lain-lain",
manakala original adalah "Lain-Lain".

KENALI KEASLIAN 
MINYAK HERBA ASMA MUJARAB .
CARA MEMASTIKAN BAHAWA MINYAK HERBA ASMA MUJARAB ADALAH ASLI
Disebabkan terlalu banyak produk ciplak Minyak Herba Asma Mujarab, maka mereka telah menyediakan Hologram supaya pengguna boleh mengesahkan andai produk tersebut adalah produk tiruan. Selain hologram, turut disertakan adalah QR Code dan Nombor Siri di belakang botol.

-


Bila dah beli yang original, insyaAllah berkesan kepada diri sendiri atau orang yang disayangi. Terlalu banyak testimoni positif melalui pengguna yang berpuas hati menggunakan Minyak Herba Asma Mujarab.DAPATKAN PRODUK YANG ASLI.
JANGAN TERTIPU DENGAN PRODUK TIRUAN !


MAKLUMAT MINYAK HERBA ASMA MUJARAB

WEBSITE

FACEBOOK PAGE

NOMBOR TELEFON (HQ)
En. Hafis
013-480 6787 
(Bahagian Pemasaran)

Puan Nurul
017-6239935
(Produk Owner)#minyakherbaasmaoriginal #herbaasma #herbaasmamujarab #minyakasma #minyakasmaoriginal #penawarasmamujarab 

No comments:

Thank you for comment. Do visit me in my next post, ya? :)