October 12, 2016

LIRIK LAGU | DATA SAYANGKU (LAGU BARU)


LIRIK LAGU DATA SAYANGKU (LAGU BARU) - Assalamualaikum wbt. Sekian lama sudah tak post lirik lagu. Almaklumlah kan, lama dah tak update apa lagu baru. Tetiba rasa macam best pulak lagu baru yang satu ni. Sekali dengar macam mengimbau zaman 90-an pulak. Tetiba rasa menyesal kenapalah cepat sangat aku membesar walaupun badan masih kecik. Hahahhahaa!



DATA -SAYANGKU

(VERSE)
Sayangku...
usah kau pergi dari hidupku
Jiwaku...
menjadi satu dalam jiwamu
Hatiku...
terlalu sayang pada dirimu
Ku rela segala
walau ditaruh nyawa.........

(CHORUS)
Sayangnya padamu
Rindumu selalu
Engkau kekasihku
Aku kekasihmu

Rindu senyumanmu
Rindu suaramu
Itulah cintaku
Padamu sayangku

(Ulang VERSE & CHORUS)

(BRIDGE)
Aku bersumpah setia walau apa rintangan
Yang mendatang
Akanku juang demimu sayang...

Akanku korban segala-gala demimu sayang
Hingga ke hujungnya nyawa
Aku korbankan...

Aku bukanlah jenis manusia yang minat sangat lagu sampah yang berada di corong radio sekarang. Entahlah, kebanyakan lagu tak berkualiti bagi aku. Actually genre memainkan peranan jugak kot bagi pendengar. Aku suka lagu-lagu Rock Cintan, Rock Kapak & Balada.. So lagu Boleh Belah ke, Hantu Nampak Buaya ke.. semua tu macam tak best di telinga aku.

Tapi kekadang TERNYANYI jugekkkkkkkkkk.......... sekian.

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.