GEGAR VAGANZA 3 - #ADABRAN : SENARAI LAGU KONSERT KE-3 - Tunsha Ayunie Punya Belog

October 24, 2016

GEGAR VAGANZA 3 - #ADABRAN : SENARAI LAGU KONSERT KE-3

GEGAR VAGANZA 3 - #ADABRAN : SENARAI LAGU KONSERT KE-3 - Assalamualaikum wbt. Semalam sedih tengok Elly Mazlein nyanyi. Penganjur macam sengaja je nak buat Elly feeling lelebih dengan bagi lagu ntah hape-hape ntah. Kesian pulak nengoknya.

Oh ya, minggu ke-2, Razis Ismail tersingkir. Padahal Intan Sarafina punya persembahan biasa-biasa je. Well.. adat pertandingan laa kan..? Jom tengok diorang nyanyi lagu apa untuk minggu ke-3.


LAGU YANG BAKAL DINYANYIKAN PESERTA GEGAR VAGANZA 2016

Siti Sarah
Joget Sayang Disayang (Anita Sarawak)

Azharina
No Women No Cry (Bob Marley)

Zarul Umbrella
Generasiku (OAG)

Nora
Sudah Ku Tahu (Projector Band)

Rem
Penawar Rindu (Orkid Abdullah)

Shidi Data
Mengapa Dikenang Mengapa Difikir (Herman Tino)

Zur Eda
Karma (Cokelat)

Elly Mazlein
Perawan Atau Janda (Cita Citata)

Gmie Screen
Seni Berzaman (G-Mie)

Ameng Spring
Lelaki Seperti Aku (Aliff Satar)

Intan Sarafina
Penantian (Blackrose)

====================================================

Tak sabar nak tunggu next konsert sebab lagu diorang bawak ni macam mencabar je kan? Especially si Intan Sarafina. Si lembut nyanyi lagu rock macam mana laaa bunyi dia?? Hihi.. 

Cheers.

2 comments:

  1. Yup..hrap dpt tgk gegar vaganza mggu ini..asyik terlepas jer..

    ReplyDelete
  2. kesemua hebat2 belaka..paling best zarul umbrella

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.