Mood Yang Kacau Akibat Coding - Tunsha Ayunie Punya Belog

September 20, 2016

Mood Yang Kacau Akibat Coding

Image result for stuck quotes gif

Assalamualaikum wbt.

Pagi tadi saja la stalker blog sendiri, sekali tu baru perasan yang ada diantara entri yang gambarnya tak verified. Sebelum tu okay je. Tadi puas godek-godek. Aku macam lost kejap sebenarnya, dah kenapa?

Lepas tu perasan pasal url http dengan https.. ada beza ketara ke? Sebelum ni memang aku gatal jari main setting kat situ, tapi bila letak gambar okay je. Aku jadi blurry sikit sampai sambung godek sana sini.

Lastly nampak macam okay pulak. Atau aku punya line bermasalah? Atau apa? Hahhahaa ! Ntah, aku mood pening, lepas tu apa aku taip pun aku kurang faham. Maaf ye, nanti aku refresh sikit mood dan otak aku yang terpinga-pinga ni.

Kbai.

4 comments:

  1. Yang Kaklong tau kalo setting https mesti ada je benda ta keluar kat blog..
    Tapi tak reti juga. Haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Serba salah nak setting yang mana sebenarnya.. hahaha

      Delete
  2. Https ni connection lebih secure katanya. Secure yg macam mana tak tahulah. But honestly, ada ke yg secure dalam dunia internet ni kan. Huhu.. Recently, memang blogspot ni gila sikit. Mungkin diorang ada plan nak upgrade kot..

    ReplyDelete
  3. Akak satu benda pun tak fahamlah, Dik. Tak payahlah ajak berborak cerita coding ni dengan akak, mahu akak terus tertidur. Tapi serius, akak baca dari A-Z entri ni sambil ternganga ^_^

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.