Harum Malam : Ikhtiar Untuk Mengandung Juga Menghilangkan Bau Badan Dan Keputihan - Monolog Aku Cuma Di Kiri

September 01, 2016

Harum Malam : Ikhtiar Untuk Mengandung Juga Menghilangkan Bau Badan Dan Keputihan

Assalamualaikum wbt.

Sebagai wanita, pengalaman menghadapi bau badan dan keputihan itu adalah normal. Punca bau badan ada kemungkinan daripada ubat-ubatan atau pemakanan. Keputihan pula berlaku disebabkan bakteria dan jangkitan kuman pada faraj.

Kebanyakkan daripada kaum wanita langsung tidak peduli dengan perkara di atas. Korang tahu tak bahawa keputihan ini agak bahaya kepada kita (wanita)?


Aku dah consume Harum Malam ni dari awal kemunculannya. Alhamdulillah aku puas hati sangat-sangat. Tuan suami pun cakap aku makin cantik dan wangi. (sebelum ni busuk ke?) haha ! Memang ternyata badan aku tidak berbau dan keputihan kurang. Then aku berhenti kejap sebab aku kan abnormal (kidney failure) so badan aku tak berapa tahan dengan bahan-bahan yang ada dalam tu. Aku terpaksa on off tapi jangan risau, untuk badan normal macam korang, tidak merbahayakan.


TENTANG HARUM MALAM
Harum Malam diformulasi dengan ekstrak ros yang sememangnya bagus untuk menangani masalah bau badan. Ianya sejenis supplement yang boleh merawat masalah seperti keputihan, gatal-gatal vagina, mengetatkan vagina, hilang hanyir haid dan lain-lain lagi. Paling best bau badan pun hilang !

Adakah WANITA BERKAHWIN sahaja yang boleh ambil HARUM MALAM?

Of coz la ANAK DARA pun boleh ambil. Jangan risau jika ianya diambil sewaktu datang haid, dalam pantang atau sedang menyusukan bayi.

GOLONGAN YANG SESUAI MENGAMBIL MINUMAN HARUM MALAM
✔ Wanita Berkahwin
✔ Anak Dara
✔ Wanita Berpantang
✔ Sesuai untuk yang menyusukan anak
✔ Sesuai untuk usia 50 tahun ke atas

KELEBIHAN DAN KHASIAT DALAM MINUMAN HARUM SUNDAL MALAM
✔ Membantu menyegar dan menyihatkan badan.
✔ Mencantikkan dan menaikkan seri wajah.
✔ Membantu menghilangkan bau badan dan mulut.
✔ Melegakan panas badan.
✔ Menegangkan payudara.
✔ Memulihkan rasa rapat.
✔ Mengencang otot kewanitaan.
✔ Menghalang bau tidak enak serta gatal-gatal.
✔ Menambah keharmonian suami isteri.
✔ Menyihatkan rahim.
✔ Mencantikkan payudara agar sihat dan montok.
✔ Bertenaga dan mengatasi masalah vagina kering
✔ Membantu mengetatkan dan menganjalkan vagina
✔ Membantu membunuh bacteria dalam saluran kencing serta mengatasi masalah kerap kencing
✔ Meningkatkan system tahan tubuh serta menstabilkan hormon
✔ Mengurangkan tekanan dan tension
✔ Membantu menganjalkan kulit serta tubuh badan dan mengurangkan kedutan

Banyak sangat fungsi HARUM MALAM ni kan? InsyaAllah.

RAMUAN HARUM MALAM


KANDUNGAN :
Ekstrak Ros, Sirih, Buah Tin, Kismis, Madu, Goji, Limau Purut, Kayu Serapat, Buah Delima, Manjakani,Pueraria Lobata, Pueraria Mirifica, Strawberry, dan Senna. -- 100% ramuan asli !

PANTANG LARANG SEMASA MENGAMBIL HARUM MALAM
× Elakkan minuman berais
× Ibu mengandung tidak dibenarkan
× Minum ikut sukatan yang dibenarkan sahaja
(Tidak digalakkan mengambil lebih dari sukatan)

By the way, untuk kesan yang maksimum, amalkan setiap hari.

Aku tahu, ada yang takut jika produk ini adalah produk tiruan. Sekarang ni korang tak payah risau dah, korang boleh check guna HOLOGRAM. Bagaimana caranya?

CARA SEMAK KEASLIAN HARUM MALAM MENGGUNAKAN HOLOGRAM



Sekarang serba moden kan? Tak perlu risau sangat jika ianya tak tulen. Kan dah boleh semak? Best tak? Oh ya, ramai lagi wanita dah consume Harum Malam malah berpuas hati dengan perubahan selepas ambil Harum Malam. Untuk pengetahuan korang, Harum Malam juga adalah ikhtiar untuk mereka yang berusaha untuk mendapatkan zuriat. Jom layan testimoni :)

TESTIMONI PENGGUNA HARUM MALAM





Alhamdulillah pada mereka yang puas hati bila consume Harum Malam. Tak rugi mencuba apatah lagi untuk ikhtiar mendapatkan zuriat, kan? Perubahan daripada testimoni diatas ada yang dialami oleh aku sendiri dan Harum Malam adalah satu-satunya supplement yang aku consume sampai sekarang.

Gigih nak tunjuk bukti tau!
Gambar pecah sebab camera tak cantik. Lulz!
===============================================================
=
=
=

Harum Malam adalah keluaran syarikat Millennial Gen Sdn Bhd, iaitu 100% bumiputera. Agak-agak korang teringin tak nak cuba Harum Malam ni? Apakata cuba sekali dan lihat kesannya. Untuk sesiapa yang berminat untuk mencuba supplemen Harum Malam, aku sediakan detail ya.




MAKLUMAT TENTANG HARUM MALAM

Company
Millennial Gen Sdn Bhd

Alamat :
11G, Jalan Keluli AL7/AL, Pusat Perniagaan Bukit Raja,
Section 7, 40000 Shah Alam, Selangor

HP : 010 404 2769

Office : 03 3358 5344


   (Kelab Ibu Cantik - Millennial Gen)

4 comments:

  1. Baru start makan hari ni. Nak teruskan. Hihi. Macam best ja testimoni dia tu.

    ReplyDelete
  2. tak sabar nak cuba lepas pantang.. salam kenal.. follower #596

    ReplyDelete
  3. Yanie amalkan Harum Malam sekrang, moga2 dkurniakan zuriat aamin..

    www.yanieyusuf.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Slm yanie.. mcmn amalkn harum mlm? Berkesan tak tuk dptkn zuriat? Sy baru nk cuba..

      Delete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.