Angelina Jolie Failkan Penceraian Terhadap Brad Pitt


ANGELINA JOLIE FAILKAN PENCERAIAN TERHADAP BRAD PIT. Awal-awal pagi dah cerita pasal gosip dan artis. Haha! Aku sangat minat dengan Angelina Jolie ni. Bila dia berlakon asyik rasa nak tengok je. Berbanding Brad Pit yang menjadi kegilaan orang ramai, tapi aku tidak.

Angelina Jolie dan Brad Pit ni sangat terkenal sebagai loving couple kan? Tapi tak sangka badai menimpa antara mereka berdua. Angelina menfailkan penceraian terhadap Brad Pitt kerana tidak berpuas hati dengan cara Brad Pitt menggalas tanggungjawab sebagai bapa. Disamping itu, Brad Pitt juga dikatakan panas baran.

Ada jugak cakap yang Angelina Jolie sengaja failkan penceraian sebab dia sakit.. macam-macam lah rumor.

Angelina Jolie ni terkenal dengan kebaikan dia membantu kanak-kanak dan orang yang memerlukan. Bukan tu je, dia sentiasa membantu kanak-kanak Syria. Sedihnya, dia mengidap kanser payudara dan servik.

Semoga Angelina diberi kekuatan dalam apa jua yang dihadapinya. Sekian.
Angelina Jolie Failkan Penceraian Terhadap Brad Pitt Angelina Jolie Failkan Penceraian Terhadap Brad Pitt Reviewed by Tunsha Ayunie on September 21, 2016 Rating: 5

3 comments

  1. Alaaa... Minta2 tak jadi pisah..
    Dorang macam dah match sangat.. :(

    ReplyDelete
  2. Dari dulu lagi Angie ni mintak cerai. Sebab Angie ni tahu diri dia sakit & pada dia Brad ni boleh dapat yg lebih baik dari diri dia yang sakit, yg selalu susahkan orang2 kat sekeliling dia.. Brad taknak.. ada open letter Brad tulis utk Angie.. try search..

    ReplyDelete
  3. Akak suka Jolie ni. Pitt pun akak suka. Jolie-Pitt lagilah suka. Sayangnya kalau betul-betul mereka bercerai. Akak rasa inilah couple Hollywood yang paling ideal sekali di mata akak.

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.