REVIEW PRODUK : Sakit Mata, Kurawat Dengan Jerslin Oil - Monolog Aku Cuma Di Kiri

August 05, 2016

REVIEW PRODUK : Sakit Mata, Kurawat Dengan Jerslin Oil


Assalamualaikum wbt. Mood gigih nak menaip walaupun mata berpinau2. Kisahnya semalam sebelum keluar malam nak beli makanan, mata ok je. Sekali tu tekak teringin makan Twisties, lepas makan je terus rasa 'sesuatu'.

Lampu kereta pancar je, rasa sakit mata siap berdenyut2 kat urat mata. Terus takut align mata lari. Then telan je Uphamol. Tuan suami suruh tido lepas dia tolong urut kepala aku guna minyak Cap Dua Singa tu.

Bangun pagi ingatkan ok, tapi still macam tu. Nampak cahaya sikit terus rasa cramps kepala otak. Jammed semua. Mata sebelah je berair, sebelah lagi dalam kondisi normal.

Teringat pulak mama ada bagi aku Jerslin Oil haritu. Selalu aku pakai Jerslin Oil ni kat muka sebelum make-up. Kalau tak aku rasa macam oily sangat, aku tak selesa. Disebabkan Jerslin Oil ni merawat 1001 penyakit, aku cuba la mintak tolong tuan suami urut kelopak mata, urat mata & kepala aku dengan Jerslin Oil ni, 

Alhamdulillah, dah ok sikit. Seriously aku rasa macam magic pulak. Kalau tak kemain berdenyut2 sakit bila kena sikit je cahaya. Semua atas izin Allah SWT.

JERSLIN OIL
MERAWAT 1001 PENYAKIT

BERMINAT UNTUK CUBA?
WHATSAPP : 0193088074

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.