Header Ads


August 07, 2016

Nasib Baik Aku Tak Download Pokemon Go!


Memula rasa jugak nak menjebakkan diri dalam game Pokemon Go nih, Tapi disebabkan aku punya phone ni macam tak dapat detect je application Pokemon Go maka berhuhuhu je la.

Rasa macam comel je bila kekawan update jumpa binatang ni dalam toilet la depan tv semua2 tu. Maka hakakkk pun so eksaiteddddd sangat nak donlod tapi tak boleh! Hahhahaha..... Emm.. Difikir2 balik ada sebab jugak henpon ni tak support. Takut kang lupa hal ehwal dunia pula. Takut pulak jadi obses.

Tadi pun masa kat luar, ada yang sambil drive sambil main Pokemon Go, agak2 arrr ! Bawak kereta pun dah macam orang mabuk. Berhantu jugak game ni kan.,?

Sesiapa yang obses dengan Pokemon Go sekarang ni, hati2 ye :)

3 comments:

  1. semalam ade install game ni.. lepas tu xreti nk main.. uninstall blk..
    lg bagus kalo xterjebak kot.. hihi
    nt dh gilerkan game ni ssh plak

    ReplyDelete
  2. Saya pun mujur tak suka main game...

    ReplyDelete
  3. so far aida x jumpa lagi org yg main ni.
    aida takkan kot donlod.
    byk kerjaan lain :)

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.