KUTUK & MENANG HADIAH BERSAMA LEKATLEKIT.COM - Tunsha Ayunie Punya Belog

August 30, 2016

KUTUK & MENANG HADIAH BERSAMA LEKATLEKIT.COM

Assalamualaikum wbt.

Aku nak tergelak pun ada dengan nama tajuk Giveaway anjuran +Suria Lekatlekit  ni. Tapi memang lain dari yang lain konsep giveaway dia. So korang bolehlah bersikap jujur dengan akak lahar sorang ni hokeh? 

Nak join klik aje tembok kat atas ni ~


Komen tentang LekatLekit @ Owner LekatLekit : Aku suka baca blog LekatLekit tapi kebanyakkannya as silent reader la sebab kekadang jari malas nak komen. Aku tak berapa nak suka owner blog ni iaitu Suria sebab dia lahar sangat sampai tersentap hati aku yang sayur ini. Apapun, aku sentiasa jadikan dia sebagai inspirasi especially dalam blogging ni. Walaupun Kak Suria tahu aku tak berapa suka dia, tapi dia tetap tolong aku. So walaupun aku tak suka dia, tapi aku tetap sayang dan hargai atas segala ilmu yang beliau kongsikan.

Aku nak hadiah apa? : Dengan megahnya aku nak hadiah dari penganjur sendiri iaitu Ronasutra Face Wash sebab aku dah lama mengidam nak guna produk Ronasutra sebab Kak Suria asyik update pasal Ronasutra je. Aku suka tiru dia.. Dia pakai Bio Essence pun aku try Bio Essence gak. Haha ! Takde identiti betul aku ni.

Ok, semoga aku menang. Kbai.

6 comments:

  1. Terima kasih sudi Join.. Terima kasih atas kejujuran hehehehe

    ReplyDelete
  2. Hai,jom join giveaway saya!

    nasuha-itsmyessay.blogspot.my/2016/09/first-giveaway-gomoshop96.html?m=1

    ReplyDelete
  3. singgah menabung dan follow #597 dari segmen yang sama :D
    http://mellyacrayola.blogspot.com/

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.