Inilah Rupa Kembar Datuk Lee Chong Wei ! - DARI JARI NOVELLA

August 27, 2016

Inilah Rupa Kembar Datuk Lee Chong Wei !

Sesungguhnya di dunia ini ada 7 kembar yang seiras. Kekadang tu rasanya lebih kot. Macam aku kat hospital ni, ada je staff nurse cakap muka aku dengan sekian & sekian. Sama macam pengidap down syndrome ataupun asperger. Mereka pun ada banyak rupa yang sama.

Ok ok, aku bukan nak cerita pasal penyakit. Aku cuma baru tahu Datuk Lee Chong Wei ada kembar versi perempuan. Bukan iras dah tapi dah macam Datuk Lee Chong Wei pakai tudung. Betul-betul fotostat !


Gadis yang dikenali dengan nama Ika itu pernah menjadi bualan netizen sebelum 2013 lagi. Tapi dia makin popular dan viral lepas Datuk Lee Chong Wei memenangi pingat perak baru-baru ni. Bila Datuk Lee Chong Wei ditanya sudi tak beraksi dengan kembarnya itu, dia akui.... dia sudi !

Kalau Datuk Lee Chong Wei sudi, Ika apatah lagi kan? Mesti best tengok gandingan mereka berdua! Iolssss tak sabar!

Cheers. 

4 comments:

  1. Assalamualaikum Tunsha Ayunie,

    Comel jugak kembar Datuk LCW, hehehe tak pasal-pasal glamer si Ika ni..
    Baru-baru ni tengok video press conference DLCW di Astro Awani, kelakar..

    ReplyDelete
  2. Cari publisiti dgn cara paling mudah. Apa pun is peminat DLCW, nak wat cam mne....

    ReplyDelete
  3. Memang sama la.. Wah!
    Agak2nya muka kita ni sama ngn ape ek..
    Belom pernah jumpa lagi.

    ReplyDelete
  4. Aah sama lah.
    Badminton player jgk ke?
    Saya ni xuptodate sgt. Hehe..

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.