Rowan Atkinson @ Mr Bean Meninggal Dunia? - Tunsha Ayunie Punya Belog

July 21, 2016

Rowan Atkinson @ Mr Bean Meninggal Dunia?

Assalamualaikum wbt. 

Adoi, kemain nak bergosip di malam hari, sebelum tido pulak tu. Kau rasa?

Takdelah. Aku macam baru nampak sekarang tengah trending nama Rowan Atkinson. Siapa tu? Encik Kacang kitalah. errr... I mean -- Mr Bean !

Mr Bean disahkan meninggal dunia akibat membunuh diri. Sebab dia bunuh diri adalah kerana terlalu stress dengan hidup. Persoalannya, betul ke? Atau agenda Yahudi semata2?



Macam ni la poster yang tersebar & tengah viral sekarang. Sebenarnya fitnah terhadap Mr Bean ni dah lama. 2013 pun dia pernah difitnah meninggal dunia. 2015 dituduh memeluk Islam. Dan kembali dengan fitnah meninggal dunia.

Sebenarnya Mr Bean tengah happy2 je dengan anak bini dia. Cuma dia masih menjalankan rawatan di Rehabiliti. So BERITA KEMATIAN MR BEAN ADALAH TIDAK BENAR !

Emm.. macam2 agenda terhadap nama2 besar macam ni kan? Terkejut jugak. Aku memang tak pernah bosan layan cerita Mr Bean ni walaupun orang cakap macam bodoh. Tapi inilah cerita zaman2 childhood aku dulu. hiks~

UPDATE : Ada logik tak pasal poster ni? "Mr.Bean Mati Kerana Bunuh Diri" .. Kalau ingat starting cerita ni macam mana, comfirm faham apa yang tersirat.. Cuba tengok tahun dia.. 1995 - 2016. Mean, "Mr.Bean" dah tak akan ada kesinambungan. Haaa gittew ~ Bukan Rowan Atkinson yang mati ye.

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.