Akhirnya Dapat Tengok Muka Anak Lana Nodin! - Monolog Aku Cuma Di Kiri

July 31, 2016

Akhirnya Dapat Tengok Muka Anak Lana Nodin!


Ramai sebenarnya yang menunggu bila la si Lana Nodin dengan husband dia nak tunjuk muka anak? Ditunggu2 tetap berahsia. Tapi sebagai peminat haruslah menghormati pendirian dia kan? Sebab dah anak dia, suka hati dia la ! Haha !

Mazlina Nodin atau lebih dikenali dengan panggilan Lana Nodin telah diijabkabul dengan suaminya David Mckenzie pada 15 Mei 2016. Dan pada pertengahan Januari 2016, Lana selamat melahirkan seorang bayi perempuan seberat 4kg yang diberi nama Gia Quinn Mckenzie.


Tapi kesian Lana Nodin ni, ada yang pertikaikan tentang kelahiran anak dia. Memula orang cakap Gia ni anak yang tak sah taraf. Lepas tu orang cakap mesti anak Lana tak normal, tu sebab dia taknak tunjuk anak dia. Emm..... aku tumpang simpati. Apapun Lana ni tak cepat melatah walaupun dia marah laa orang cakap anak dia macam2 kan?

Ramai masih tertanya2 macam mana rupa anak Lana Nodin ni? Sebab gambar dia memang dia tak tunjuk langsung muka anak dia.


Haaa ! Semalam Lana Nodin dah membuktikan yang anaknya seorang yang normal dan sihat. Muka sebijik ikut bapak dia uolsss!



Macam mana? Semua mesti berpuas hati dapat tengok muka Baby Gia kan? Gebu gebassss je muka Baby Gia ni. Apapun, janganlah melontar apa2 yang tidak baik kepada anak yang tidak berdosa ni. Hentikan sebarang spekulasi dan tingkatkan prestasi. Semoga menjadi seorang yang solehah, sayang.

Sekian.

5 comments:

  1. Replies
    1. Sangat comel kan? Geram tengok, gebu je.

      Delete
  2. Sikit punya sehat lagi anak dia.. Comel pula tu..
    Orang cakap macam2 kat Lana ni kan.. Tapi dia cool je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itula, dia sangat positif. Walaupun kehidupan Lana ni nampak liar dulu, tapi auni respect dia. Lepas tu kesungguhan dia mengajar suami tentang agama.

      Delete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.