LELAKI PEDOPHILIA CUBA MENCABUL ANAK SAUDARA

LELAKI PEDOPHILIA CUBA MENCABUL ANAK SAUDARA - Kisah ini mendapat liputan meluas apabila seorang individu bercerita mengenai pengalamannya berhadapan dengan seorang lelaki Pedofil @ Pedophilia.

Pedofil @ Pedofilia adalah suatu penyakit ketagihan seks terhadap kanak2... Sesiapa yang mengalami Pedofil akan sentiasa attack kanak2 sebagai pelepas nafsu... Well, bebudak apa depa tahu... AWAS ye ! Kekadang orang berdekatan kita pun mengalami perkara sebegini.... Jauhkanlah kanak-kanak perempuan dari saudara mara lelaki. Takut perkara tidak diingini berlaku.

Adakala, perlu juga bersangka buruk ni.

LELAKI PEDOPHILIA CUBA MENCABUL ANAK SAUDARA

Kisah sebelum ini adalah tentang seorang lelaki pedofil dari Britain, Richard Huckle.. Banyak perkara dilakukannya termasuk memaksa seorang kanak2 berbogel dan mengambil gambarnya... Tapi Richard ni dah kena hukum penjara seumur hidup.... ok tutup kisah Richard.

TERBARU !

Seorang wanita iaitu Zarra Asyaari, melampirkan report polis apabila kejadian lelaki pedofil ni terjadi depan mata dia... Katanya, seorang lelaki menaiki sebuah motor dan membawa seorang budak perempuan..


Untuk ibubapa, awasilah anak2 anda... sebenarnya bukan lelaki je berpenyakit Pedofil ni, wanita pun ada jugak.. Pedofil adalah satu JENAYAH.... Perkara ini akan mempengaruhi anak2... Mereka akan menjadi ketagihan seks, hidup dalam kemurungan dan banyak lagi kesan negatif...

Semoga anak2 kita semua terlindung... amin.

1 comment:

  1. MCM2 JENAYAH SEKELILING KITA YG PERLU KITA AWASI

    ReplyDelete

Thank you for comment. Do visit me in my next post, ya? :)