Ice Skating Di Atap Apartment Kazakhstan !


Apa perasaan korang bila rumah korang ada ice skating?? haaa mestilah seronok kan?? Aku teringin jugak nak cuba ice-skating ni tapi sebab tulang mereput---- maka berhuhuhu semata2 saja lah kan? Nak main ice-skating ni pun agak costing jugak sebenarnya...



Di Kazakhstan, bangunan yang dinamakan sebagai "Slalom House" ini adalah yang paling menarik... Direka oleh arkitek, Shokhan Mataibekov. bangunan ini memecah belanja lebih kurang 70juta dollar ! Menarik kan??

Bila Malaysia nak berfikir di luar kotak? *tetibe*

1 comment:

Thank you for comment. Do visit me in my next post, ya? :)