Ice Skating Di Atap Apartment Kazakhstan ! - DARI JARI NOVELLA

June 20, 2016

Ice Skating Di Atap Apartment Kazakhstan !


Apa perasaan korang bila rumah korang ada ice skating?? haaa mestilah seronok kan?? Aku teringin jugak nak cuba ice-skating ni tapi sebab tulang mereput---- maka berhuhuhu semata2 saja lah kan? Nak main ice-skating ni pun agak costing jugak sebenarnya...



Di Kazakhstan, bangunan yang dinamakan sebagai "Slalom House" ini adalah yang paling menarik... Direka oleh arkitek, Shokhan Mataibekov. bangunan ini memecah belanja lebih kurang 70juta dollar ! Menarik kan??

Bila Malaysia nak berfikir di luar kotak? *tetibe*

1 comment:

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.