Wajah Dikartunkan Dengan Harga Murah... - Tunsha Ayunie Punya Belog

May 23, 2016

Wajah Dikartunkan Dengan Harga Murah...

Assalamualaikum wbt..

Korang minat tak kalau muka korang di"kartun"kan?? 

Sebenarnya nak bagitau, adik aku ni seorang OKU, (urat tangan kanan tidak berfungsi)... Tapi dia minat art... lukis2.... Masa lapang dia dengan art je laa...

Adik hakakkk ni bukan kidal, daripada sikap dia hakakkk tau dia bukan kidal but dia TERPAKSA jugak guna tangan kiri untuk serba serbi sebab tangan kanan tak berfungsi... emm... Bercerita pasal lukisan, dia minat lukis anime, awalnya... Lepas tu dia belajar kartunkan muka orang... Model dia masa tu adik beradik dia laaa.... Dia guna gambar kita, then kartunkan :)

522223 389306977772585 2140849586 n

CUBA TEKA SIAPA NI?

Kalau ada yang berminat...

Whatsapp : 0176908394 (Amsyar Abid)

HARGA : 
1 keping = RM 3
5 keping = RM 12

.-.sekian.-.

4 comments:

  1. adik ayuni ke? wah kreatifnya!
    cantik!

    ReplyDelete
  2. WAH BERBAKAT SGT ADIK SHA NI...MOGA MURAH REZEKINYA N PASTI RAMAI YG BERMINAT DGN LUKISANNYA.

    ReplyDelete
  3. wow..bestnya saya nak juga la nanti..sebelum tu nak pilih gambar-gambar yang cantik-cantik dulu la..

    ReplyDelete
  4. Wah, berbakat ni! Kita yang boleh guna kedua tangan pun tak boleh nak lukis kartun. Lukis real lagilah tak boleh!

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.