Tart Telur Yang Paling Sedap Di Dunia

cfc0


TART TELUR YANG PALING SEDAP DI DUNIA | Assalamualaikum wbt. Tidak asing lagi dikalangan kita tentang tart telur ni.. Kulit tart yang berinti telur kastard memang sedap dijadikan makanan minum petang... Tapi korang tahu tak? Dimana tart telur yang paling di dunia??
.
.
Difahamkan, tart telur yang paling best adalah di Macau sana ! Mak aihhh .. kena naik aeroplane semata2 nak makan tart telur... ampa sanggup ka??  Kalau hakakk... hehehhee.... gelak dulu laaa kisahnya... hakakkk mampu beli kat kedai bakeri ajeeeeeeeeee ---
.
.
Korang mesti nak tahu KENAPA TART TELUR PORTUGIS DI MACAU PALING SEDAP DI DUNIA kan?? Mesti terliur lepas baca betapa caramalizednya inti tart telur ni... Ya Allah... hakakkkk yang menaip ni pun dah ngencessss sangat ni !
.
.
ok, nak pi cari tart telur.. bye2 !

Tart Telur Yang Paling Sedap Di Dunia Tart Telur Yang Paling Sedap Di Dunia Reviewed by Tunsha Ayunie on May 08, 2016 Rating: 5

2 comments

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.