Mengamuk Sebab Krim Tak Panas - DARI JARI NOVELLA

May 04, 2016

Mengamuk Sebab Krim Tak Panas

hatemalayproduct

MENGAMUK SEBAB KRIM TAK PANAS | Assalamualaikum wbt. Alkisahnya akak ni (akak la kot) marah kemain bila dia beli satu produk kurus ni, dan krim tersebut sememangnya tak panas... Punya dia mengamuk pasal krim tak panas sampai buat report polis !

Video tu kini viral... Entahla, dari pemerhatian aku... dia boikot betul produk melayu ni.. Nak tergelak pun ada, takde rasa nak marah pun... Hahhaha ! Sebab muka dia comel...

Pendapat aku, kenapa laaa kak oiiii... Krim tak panas jugak yang awak isukan? Apa awak sangka segala produk krim pelangsing badan tu harus panas ke? Awak kata awak bukan takde duit nak pergi buat slimming treatment.. Setakat 10K pun awak mampu... So kenapa nak guna krim lagi?? *curious*.

Apapun kak, kalau akak ada boyfriend, disarankan PROJEK BAKAR LEMAK DENGAN MUDAH DENGAN PASANGAN.... haaaa ! comfirm akak kurus... Tak payah melalak sangat hanya sebab krim tak panas...

Moral, kalau ada duit lebih... sila buat slimming treatment in case kalau malas sangat nak bersenam... kannnnnnnnnnnn.... Sekian.

1 comment:

  1. Hahahaha... macam-macam. Dulu akak pun pernah beli krim mustajab, dan penjual tu beriya-iya kata krim tu panas. Pernah pakai mak punya dulu memang panas, tetapi kali ini yang akak beli tak panas langsung. Tak tahu sebab rosak ke apa. Jadi pergi balik ke kedai tu mengadu krim dia jual tak panas. Elok saja penjual tu ganti balik dengan krim yang panas baru. Tak perlu gaduh-gaduh pun atau buat laporan polis.

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.