Gambar Gadis Dalam Bilik Persalinan Tersebar - DARI JARI NOVELLA

May 11, 2016

Gambar Gadis Dalam Bilik Persalinan Tersebar

2ed77935 8179 4d2e b343 c332c1629416
Hiasan semata-mata.


GAMBAR GADIS DALAM BILIK PERSALINAN  TERSEBAR | Assalamualaikum wbt.. Pelik dengan dunia sekarang... Bukan2 je jadinya... Sampai dalam bilik persalinan pun nak bergambar... Itulah kisah malang yang menimpa seorang gadis apabila gambarnya di dalam bilik persalinan tersebar..


selfie


Kisahnya dia mungkin nak salin baju, lepas tu ajak kawan dia teman.. Then kawan dia ambik gambar & gambar tu ter-upload secara tak sengaja gamaknya... But well, dari TAK SENGAJA tu jugaklah keaiban itu berlaku... 

Yang hakakkk marah ni kat kawan dia yang amik gambar tu... Awat tak pikir guna otak?? Kalau hang aibkan diri sendiri takpa, ni member hang... Puas member nak tanggung malu.... Hat member tu sebenaqnya tahu dak gambaq dia diambil dalam keadaan sebegitu??

Hmm.... ampa ni pun... Daripada ambik gambar tak berfaedah gitu, baik ampa berselfie.. Nah ! Sini ada contest untuk ampa --- BERSELFIE DENGAN SELEBRITI NI BOLEH DAPAT HADIAH UOLSSSS ! Taknak keeeeeeeeeeeeeeee... ?? Pi laaaa try nasib dari buat kerja tak berguna tu kan...

Moral yang cuba hakakkk sampaikan, sebelum buat... fikir... sekarang zaman media sosial... so, segala gambar apa yang korang ambik, SANGAT BERISIKO ! Renung2kan dan selamat beramal ~

Seorang Gadis Gojes,
-Tunsha-

1 comment:

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.