Tawaran Percuma Nando's ! - Monolog Aku Cuma Di Kiri

April 27, 2016

Tawaran Percuma Nando's !


Assalamualaikum wbt,

Aku ni, sejak kemunculan Nando's, memang teringin nak makan tapi takde kesempatan... First time seingat aku, aku pujuk mama makan kat Nando's Festival City... Ya Allah... terus jatuh cinta ! Aku memang suka rasa masam2 pedas... Sedap di tekak aku...

Tapi... Nando's ni bukan boleh makan hari2... Agak mahal jugak laaa bagi aku yang jobless ni... Kalau lalu depan Nando's sekarang, bebuat pejam mata je laa....




Kisah kat Nando's paling aku tak boleh lupa, bila mama dengan adik2, (actually termasuk aku), jadi blur macam mana nak order... Yela, kalau pi kedai mamak, kau order je ikut tekak kau.. Ni tengok menu yang memacam nama pelik, sooo jadi blurrryyy kat situ...

But then kalau aku pergi Nando's ni, aku akan order 1/4 chicken la... Extra Hot biasanya... aku bukan jenis makan banyak pun... Then kalau side dish aku, selalu Garlic Bread & Mediterranean Rice... cukup..

Korang suka makan Nandos? KETAHUI BAGAIMANA UNTUK MAKAN NANDOS PERCUMA DISINI ! Well... siapa tak suka makan free oiiiiiiiiiiiii !!

Sekian dari Tunsha !~

5 comments:

  1. Kat tmpt kite ni takde nandos, uwaaaa~~

    ReplyDelete
  2. SEDAPNYA DPT JAMU SELERA DI NANDOS

    ReplyDelete
  3. Nampak perkataan Nando's Free, terus akak datang sini... hihihi XD

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.