Selamat Datang April 2016 ! - Tunsha Ayunie Punya Belog

April 01, 2016

Selamat Datang April 2016 !

animaatjes 1 april 06417

SELAMAT DATANG APRIL 2016 | Bercerita je pasal 1 April, orang akan busyyyyy sangat dengan April Fool... Aku sendiri pernah terkena dengan pendajal2 April Fool ni... Aku suka kenakan orang, tapi bukanlah di bulan April..

Zaman sekolah dulu... Aku ada seorang kawan lelaki yang agak rapat... Aku sampai syokkkk arrr kat dia... Mamak je pun... Tak ensem mana... Tapi biasalah kalau dah rapat tu... kelain laaa kisahnya... Tanggal 1 April... dia boleh kenakan aku sampai aku rasa dah taknak tengok dia...

Dia masuk kelas aku, then pandang aku... Siap tanya... " Do you love me??" Aku pun buat laaa muka memalu segan gedik nak mati..... Then aku katala.. "Yes ! I love u !" --- Lepastu boleh plak dia gelak2 dengan member dia and said --- "No, I ask you, do you love me?? I mean ... Mee Maggi?" Lepas tu gegelak lagi then said ----- APRIL FOOL !! Faham tak perasaan aku ketika itu?? Hahaha... zaman bebudakkkk sangat lagi....

Oh ya, bercerita tentang zaman sekolah, RASANYA BEBUDAK SEKARANG DAH TAK LAYAN RANCANGAN MACAM NI....  Bagi aku... segalanya kenangan.,... Layan TV then tengok cerita kartun lama2 pun, still terpalit kenangan lalu... Celik mata, dah dengar suara arwah opah hingar bingar...

Berbalik kepada cerita April Fool, tak salah nak bergurau, tapi janganlahhhhh bergurau pasal kematian... And .. oh lupa... SELAMAT ULANGTAHUN GST YANG PERTAMA ! kbai ~

-Tunsha-

1 comment:

  1. Salam April dan salam Jumaat... salam ceria selalu... :) :)

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.